Aftenposten vil ha leserne til å tro at Trump ble felt da EU-ambassadør Gordon Sondland vitnet for Kongressen onsdag. Men forsiden er helt feil. Det var Sondland som måtte ta tilbake alt han sa. Så hvordan kan norske medier fortsette å formidle alt CNN og de andre anti-Trump-mediene melder? Er dette måten å skjøtte samfunnsoppdraget på?

Norske mediers systematiske løgner om Trump, og skjønnmaling av Demokratens forsøk på å velte Trump, er den alvorligste feilrapportering i nyere norsk pressehistorie. Det er en feilrapportering som truer norske interesser, for på et eller annet tidspunkt kan opinionen, i det minste blant eliten, bli så negativ til Trump at USA får nok av sure, negative nordmenn: Seil deres egen sjø!

Det er allerede sterke tegn i den retning. Tucker Carlson spør: Hvorfor skulle vi bry oss om Ukraina? Det er et stykke igjen til spørsmålet handler om Norge, men bare det at spørsmålet – «Hva får vi igjen for å forsvare dere?» – nå stilles, burde få varselklokkene til å ringe.

Intet land har i lengden råd til å sørge for sikkerheten til 27 land, slik USA har gjort og gjør. Det er USA som bærer NATO. Uten USA: intet NATO.

Vest-Europa, spesielt Tyskland, er negativ til høyresiden i USA. Merkel stikker en tommel i øyet på Trump:

Det er ventet at Tyskland på det kommende NATO-toppmøtet, som avholdes i London 3. og 4. desember, vil kunngjøre at de skal bruke over 50 milliarder euro på militæret i 2020, opplyser kilder i Brussel til DPA.

Beløpet vil utgjøre 1,42 prosent av landets bruttonasjonalprodukt (BNP). Det siste anslaget var at pengebruken ville ligge på 1,36 prosent av BNP i 2020.

På et eller annet tidspunkt vil USA vise land som Tyskland at de mener alvor. Siden Norge henger i frakkeskjøtene på tyskerne, kan det også ramme Norge.

I ambassaden på Huseby har man folk som følger norske medier. De har sett at dekningen har vært systematisk fiendtlig siden sommeren 2016.

Hvis det var opp til norske medier, ville Trump blitt stilt for riksrett.

Aftenpostens forside forteller en løgn. Sjekk Tucker Carlson og hvordan Mike Warner plukker Sondlands åpningstale fra hverandre.

Det hele stokker seg for formann Adam Schiff når han ikke får de svarene han håpet på. Han hadde trodd det bare var å sette ballen i mål, men Sondland er ikke med på de ledende spørsmålene: Nei, han diskuterte ikke bistand til Ukraina med presidenten.

Når Mike Turner overtar, faller Sondlands åpningsstatement fra hverandre. Det var kun basert på «presumptions» – antagelser.
– Men to antagelser gir ikke én sannhet, slår Turner fast.

Sondland må innrømme at han kun baserer seg på antagelser.

– Men hvorfor tok du ikke dette forbeholdet med i din åpningsforklaring? spør Jim Jordan (R).

– Jeg fant hverken tid eller plass til det, svarer Sondland spakt.

– Du hadde 23 sider … og ikke plass? spør Jordan.

Tucker Carlson gir svaret: Alle de fire advokatene Sondland omgir seg med, er erklærte demokrater, noen har gitt hundretusener til Hillary. Venstreaktivister har omringet huset til Sondland og gjort tilværelsen ubehagelig for familien. De har truet med å boikotte hotellkjeden han leder. Alt for å intimidere ham og familien.

Sjekk hvor mange norske medier som har med disse detaljene. Det ville vært vanskelig å få virkeligheten til å henge i hop hvis de gjorde det. De foretrekker én sannhet. Det får ikke hjelpe at den er en løgn.

 

 

 

Forhåndsbestill Halvor Foslis nye bok til spesialpris her!