Nytt

Dagen idag blir en innkjøringsdag, vi ber om tålmodighet. Vi trenger tid til å bli kjent med systemet, og enkelte ting er ikke på plass.

Det nye kommentarsystemet er basert på Disqus, noe som bl.a. gjør at man kan følge med på debatter man holder på med på tvers av nettsteder.

Disqus kan man logge seg på med en konto man allerede har et sted (Facebook, Twitter, Yahoo, etc.) eller opprette en ny bruker. Logger man seg inn på denne kontoen er man automatisk logget inn på Document.no og kan kommentere umiddelbart.

Ps. Jeg hjelper gjerne ved evnt. problemer – med det ørlille forbeholdet at jeg ikke er særlig kjent med systemet selv enda – og kan kontaktes på nhjerpset@gmail.com. Nina

Ps2. Det later til å være en lengre forsinkelse i systemet mellom godkjenning av kommentarer og publisering, så om du ikke ser innlegget ditt på en drøy stund er det store muligheter for at det ikke er du som har gjort noe feil. Sannsynligvis skyldes det at vi overfører kommentarene fra gamle document, noe som gjør systemet mye tregere enn normalt. Vi håper at vi snart går for full fart igjen og takker for tålmodigheten så langt!