Document har mange engasjerte lesere som daglig sender oss hundrevis av interessante, kunnskapsrike og vittige kommentarer. Disse leserkommentarene er en viktig del av Document som vi ikke vil være foruten. Fordi mange foretrekker å være anonyme har vi valgt å bruke debattforumet Disqus i kommentarfeltet fremfor f.eks Facebook.

I tillegg til alle våre ivrige lesere som ønsker å bidra med kommentarer, har vi enda flere lesere som leser kommentarene og klikker fornøyd på pil opp på kommentarer de er enige i. Men disse leserne har ikke nødvendigvis en Disqus-profil (tar få minutter) og klikker da som «guest».

Disqus har dessverre nylig stanset denne muligheten til gjesteklikking.

Disqus1

Vi vil derfor oppfordre alle våre lesere til å lage seg en Disqus-profil. Alt du trenger er en epost-adresse.

Og hvorfor ikke også da benytte anledningen til å skrive noen kommentarer selv også?

Du har sikkert tenkt tanken.

Bli med da vel!