Forfølgerne av Lars Vilks gir seg ikke. I natt forsøkte de brenne ned hans hus i Skåne. Man må spørre med Lars Hedegaard i Trykkefrihedsselskabet: Hvor er svensk politi, hvor er svenske politikere? Lars Vilks’ skjebne er blitt en prøvesten på det svenske samfunnet. Det ytres noen fine ord, men i realiteten gjør ikke det […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.
Forfølgerne av Lars Vilks gir seg ikke. I natt forsøkte de brenne ned hans hus i Skåne. Man må spørre med Lars Hedegaard i Trykkefrihedsselskabet: Hvor er svensk politi, hvor er svenske politikere? Lars Vilks’ skjebne er blitt en prøvesten på det svenske samfunnet. Det ytres noen fine ord, men i realiteten gjør ikke det […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.