Politiet i West Midland anklages for å ha utvist særdeles dårlig dømmekraft etter at de påklaget den britiske TV-stasjonen Channel 4s dokumentar “Undercover Mosque”, som tok for seg ekstremismen i britiske moskèer og organisasjoner. I klagen hevdet politiet at dokumentaren var redigert i den hensikt å gi et misvisende bilde av muslimske predikanters synspunkter. Klagen […]
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.
Politiet i West Midland anklages for å ha utvist særdeles dårlig dømmekraft etter at de påklaget den britiske TV-stasjonen Channel 4s dokumentar “Undercover Mosque”, som tok for seg ekstremismen i britiske moskèer og organisasjoner. I klagen hevdet politiet at dokumentaren var redigert i den hensikt å gi et misvisende bilde av muslimske predikanters synspunkter. Klagen […]
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.