Kategori: Innenriks

Frode Bergs kone: – E-tjenesten burde skamme seg

Anita Berg er skuffet og sint over det hun mener er Etterretningstjenestens utnyttelse og misbruk av ektemannen, spionsiktede Frode Berg.

Les mer»

Politiet tror bilbrann i Oslo var påsatt

To parkerte biler sto fullstendig overtent på Sinsen i Oslo natt til torsdag. Politiet mistenker at brannen var påsatt. Vitner har sett flere personer rundt bilene før brannene.

Les mer»

Politiet vurderer portforbud for ungdommer i Stjørdal

Politiet i Værnes­regionen slår alarm om brann­stiftelser, skadeverk, innbrudd og tyveri i Stjørdal. I en sterk og direkte video på Facebook henvender politi­overbetjent Svein Erik Gjølmesli seg direkte til offentligheten.

Les mer»

Rektor vil straffe åpenhjertig lærer

Rektor ved Ulsrud vgs David Dunlop har klaget lektor Simon Malkenes inn for myndighetene fordi han på NRK radio beskrev situasjonen i en vanlig skoletime. – Krenkelse av elevene, sier rektor og vil ha Malkenes oppsagt.

Les mer»

Sp-politiker krever at den som trakasserte Navarsete står fram

Kjersti Toppe krever at personen som sendte den grove Messenger-meldingen til Liv Signe Navarsete, står fram. Også de andre som var med på turen, har et ansvar, mener hun.

Les mer»

Nå skal asylsøkere fra «supermottak» få jobbe

Fra 14. mai kan asylsøkere på integreringsmottak få arbeidstillatelse, hvis det ikke er tvil rundt søkerens identitet. – Det har ganske enkelt Venstre fikset, slo Venstre-leder Trine Skei Grande fast i sin landsmøtetale fredag.

Les mer»

– Folk med dårlig råd bør få færre barn

Et viktig tiltak for å få bukt med barne­fattig­dommen er at fattige familier får færre barn, mener Frps Christian Tybring-Gjedde. 54,5% av barna i familier med vedvarende lavinntekt har innvandrer­bakgrunn.

Les mer»

Hver femte person på uføretrygd er lavt utdannet

331.100 mennesker, en av ti personer i Norge mellom 18 og 67 år, er uføretrygdet. Lavt utdannede er «svært overrepresentert blant de uføretrygdede», viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB).

Les mer»

Ap-politiker raser etter Tajiks tale-nekt

Nestleder i Rogaland Ap, Hege Haukeland Liadal, går hardt ut mot de fem partikollegaene som stemte for å nekte Ap-nestleder Hadia Tajik å tale 1. mai. – Jeg er sjokkert over at fem styremedlemmer i LO Nord-Rogaland…

Les mer»

Fire av ti vil flytte bistandsmidler til norsk helsevesen

Seks av ti mener Norge bør bruke mer på helse og omsorg enn vi gjør nå. Midlene vil de primært hente fra bistandsbudsjett og fra olje- og energisektoren.

Les mer»