Kategori: Innenriks

– Stopp fergetrafikken

Sylvi Listhaug mener alt må gjøres for å stanse migrantene hvis Italia gjør alvor av truslene om å sende dem videre. Dagens Næringsliv og NTB tryller dem om til flyktninger.

Les mer»

Overdose i Aftenposten

Bildet: På 1940-tallet ble det vanlig i USA å skille mellom de som var «in the know» og de som ikke var det. Etter ‘68 ble dette utvidet til et smaksfelt med store variasjoner. Men felles var en selvtilstrekkelighet og overbevisning om å tihøre og vite noe andre ikke gjorde. Dette smaksaristokratiet har i dag både et […]

Les mer»

Kjøkkensjef får erstatning etter at hotell ble asylmottak

En tidligere kjøkken­sjef ved Ronda­blikk høyfjells­hotell får erstatning fordi han måtte slutte da hotellet ble gjort om til asyl­mottak. 17 andre ansatte varsler at de også vil gå til søksmål.

Les mer»

Keshvari vil motvirke innvandring til Oslo

Flyktninger uten jobb og bolig bør ikke få støtte fra staten dersom de flytter til Oslo, mener leder av Oslo Frp, Mazyar Keshvari.

En av fire flyktninger som får bosette seg i Norge, velger å flytte til Oslo, viser tall fra SSB for de siste ti årene.

Les mer»

Veien til helvete er brolagt med gode forsetter

En rapport fra Natteravnene på Vestli og Stovner forteller om barn ned i 7/8-årsalderen som er ute til sent på natt, har null respekt for voksne, og bruker grov vold. Narkotika selges mange steder.

Les mer»

Negativ handelsbalanse i Norge

Den norske handelsbalansen var i juni negativ for første gang på nærmere 20 år. Oljeinntektene har holdt den positiv lenge, mens fastlandets handelsbalanse er blitt stadig mer negativ gjennom årtier.

Les mer»

De rike rikere også under de rødgrønne

Verdiene til de 400 rikeste i Norge steg like mye under den rødgrønne regjeringen som under dagens regjering.

Les mer»

– Tilstanden i Forsvaret er svak

Forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen mener Forsvaret vil bryte sammen etter kort tid i en krise eller krig, ifølge en hemmeligstemplet rapport. Beredskapen i Hæren, Luftforsvaret og andre grenser anses «ikke tilfredsstillende».

Les mer»

Nei til kors på ny kirkegårdsport

En dugnadsgjeng som pusser opp kirkegården på Kvernes i Averøy, er opprørt over at de nye portene etter loven ikke kan dekoreres med kors, slik de gamle portene har vært.

Les mer»

Flere alvorlige voldshandlinger i helgen

Helgen har vært travel for politiet: Skyting på utested, et antatt drap og to anmeldte voldtekter og er de alvorligste tilfellene.

Les mer»