Kategori: Innenriks

Regjeringen pøser på med olje­penger – får kraftig kritikk av ekspertene

Regjeringen bruker så mye oljepenger i revidert nasjonal­budsjett at man skulle tro det var økonomisk krise i Norge, mener DNBs sjeføkonom. Regjeringen bruker 238 milliarder kroner av oljefondet – mer enn i stats­budsjettet både i år og i fjor.

Les mer»

Mistenkelig gjenstand i Oslo sentrum var ufarlig

Politiets bombegruppe undersøkte søndag kveld en mistenkelig gjenstand og opprettet en sikkerhetssone like ved Slottsparken i Oslo sentrum. Gjenstanden viste seg å være ufarlig. Politiet fikk melding fra en forbipasserende.

Les mer»

Laila Anita Bertheussen nekter straffskyld

Justisministerens samboer Laila Anita Bertheussen nekter straffskyld etter siktelsen om at hun har diktet opp en straffbar handling, og forventer henleggelse.

Les mer»

Erna frikjenner ikke Black Box

Også etter pågripelsen av Tor Mikkel Waras samboer for ildspåsettelsen av familiens bil fastholder statsminister Erna Solberg at Black Box-teatrets fokus på politikere gjør politikeryrket tøffere.

Les mer»

Pågripelsen av Waras samboer et sjokk for regjeringen

Pågripelsen av Waras samboer kom som et sjokk på statsministeren og regjeringen, sier en tydelig preget Erna Solberg. Det er en personlig tragedie for Wara og familien, sier Solberg.

Les mer»

Aftenposten: Tor Mikkel Wara tar permisjon som justis­minister

Kilder i Frp på Stortinget opplyser at Tor Mikkel Wara kommer til å ta permisjon inntil videre, melder Aftenposten. Det skjer etter at hans samboer er siktet for å ha tent på bilen deres natt til 10. mars.

Les mer»

Justis­ministerens samboer siktet av PST for bilbrannen

Saken med hærverket mot justisminister Tor Mikkel Waras eiendom har tatt en særdeles overraskende vending torsdag: PST har siktet Waras samboer i forbindelse med ildspåsettelsen natten til søndag.

Les mer»

Vy er det nye navnet på NSB og Nettbuss

Vy blir det nye navnet når NSB samler tog- og bussvirksomheten under en ny, felles merkevare. Navnet skal vise til å ha utsikt, oversyn og ambisjoner. Det nye navnet ble gjort kjent på en pressekonferanse på Oslo sentralstasjon tirsdag formiddag. Vy er et skandinavisk ord som betyr utsyn, oversyn, utsikt eller bilde av. Du kan […]

Les mer»

PST etterforsker brann i justis­ministerens bil

Natt til søndag brant bilen til justisminister Tor Mikkel Wara (Frp). Politiet holder søndag morgen vakt utenfor boligen hans. Politiet ble varslet om brannen av en forbipasserende klokken 1.41.

Les mer»

Stein Erik Hagen støtter Abid Rajas Venstre med 1 million

Forretningsmann Stein Erik Hagen bekrefter overfor VG at han og familien gir en million kroner til Akershus Venstre for å støtte partiet og Abid Rajas innsats.

Les mer»