Kategori: Innenriks

Nidarosdomens guttekor – reaksjon blant foreldre

Onsdag kveld arrangerte Palestinakomiteen en konsert i Nidarosdomen der Nidarosdomens guttekor deltok sammen med andre kunstnere. Torsdag skrev Adresseavisen (bak betalingsmur) at ledelsen i Nidarosdomens guttekor vurderte å trekke seg fra onsdagens konsert. «Årsaken var reaksjoner blant foreldrene». Det kommer også frem at det er første gang man har drøftet å avlyse en deltakelse fra […]

Les mer»

Biskopen i Nidaros – en åndelig villeder

Det sies vi får de politikerne vi fortjener. Det samme kan man si om biskopene. Når vi år etter år tillater at løgnene om Israel får vokse blant oss, ender vi med biskoper som er åndelige villedere, istedenfor åndelige veiledere.

Les mer»

Har du latt høre fra deg?

20. september er fristen for høringsuttalelser i forbindelse med Regjeringens lovforslag om å innføre forbud mot bruk av plagg som helt eller delvis dekker ansiktet i barnehager og utdanningsinstitusjoner. I går kom jeg i snakk med en bekjent som var fortvilet over signalene fra NTNU som går imot Regjeringens forslag om å forby nikab, eller […]

Les mer»

Vil holde tilbake utlendinger i grensekontroll

Innvandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) foreslår nye regler som gjør det enklere for politiet å holde på utlendinger som stanses i norsk grensekontroll: – Vi må ha kontroll med grensene våre…

Les mer»

Direkte rapportering fra domsavsigelsen mot Eirik Jensen

Retten settes klokka 9.30, og det er ventet at opplesningen av kjennelsen vil ta rundt fire timer.

Les mer»

Nord universitet støtter nikabforbud

Endelig en positiv nyhet fra det akademiske miljøet: Styret ved Nord universitet støtter regjeringens lovforslag om nikab-forbud.

Les mer»

Enstemmig studentting – ja til nikab

Studenttinget ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) ga et klart nei på spørsmålet om nikab skal forbys da saken var til behandling torsdag.

Les mer»

NRK misbrukte klagestormen; 0,3 prosent «hatefulle» klager

Bare 19 av 5577 klager på «Faten tar valget» kan kalles hatefulle. NRK-sjefen ga inntrykk av at NRK druknet i en tsunami av hat.

Les mer»

Kropps-sjikanen av Erna fortsetter

Erna Solberg var valgets seierherre. Hun konsoliderte makten og stilte plutselig i en ny divisjon. Det er vanskelig å få øye på pressens anerkjennelse.

Les mer»

Tynnslitt tillit til Islamsk Råd – kan bli kastet ut

Det er full tillitskrise mellom Islamsk Råd Norge og Samarbeidsrådet for Tros- og livssyn.

Les mer»