Kategori: Innenriks

Klart flertall for Høyre, Frp og Venstre-regjering i Rogaland KrF

Nesten sju av ti i Rogaland KrF sier nei til partileder Knut Arild Hareides råd om å ta KrF inn i regjering med Ap og Sp. Som ventet blåste det en sterk blå vind over det ekstraordinære fylkesårsmøtet i Rogaland KrF i Stavanger lørdag. Etter en debatt der mange talte varmt for Hareides veivalg, fikk […]

Les mer»

SV-byråd i Oslo favoriserte tidligere arbeidsgiver

Har Oslos skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) vist klanderverdig inhabilitet ved å fremme en tidligere arbeidsgivers interesser i sitt embede? Spørsmålet reises etter eksempler på favorisering av en barnevernsrelatert stiftelse.

Les mer»

VG-undersøkelse: Flere KrF-medlemmer vil samarbeide til høyre enn til venstre

Et flertall av KrF-medlemmene som er spurt, ønsker samarbeid med Høyre, Venstre og Frp framfor med venstresiden, ifølge en VG-undersøkelse. Et enda større flertall vil ikke at partiet skal felle den borgerlige regjeringen nå.

Les mer»

Måling: Sju av ti mener KrF hører hjemme på høyresiden

Over 70 prosent av norske velgere som har en mening om spørsmålet, sier at KrF tilhører høyresiden i norsk politikk, ifølge TV 2-måling. Kun litt over 29 prosent av dem med en mening om spørsmålet svarer at partiet tilhører venstresiden

Les mer»

Rapport: Yngre kvinner vil ha færre barn

Yngre kvinner ønsker seg ikke mer enn to barn. De som vil ha nummer tre, jobber deltid, ifølge en ny rapport. Fjorårets fruktbarhetstall på 1,62 er det lavest målte noensinne.

Les mer»

17-åring rispet med kniv på vei til skolen

Oslo-politiet leter etter to gjerningsmenn etter at en 17 år gammel gutt ble rispet i magen med en skarp gjenstand ved Lindeberg T-banestasjon på vei til skolen torsdag morgen.

Les mer»

Krisetall for Hareide på ny meningsmåling

Kristelig Folkeparti havner igjen under sperregrensen på målingen Kantar TNS har laget for TV 2 i september. Høyre er suverent størst med 29 prosent. KrF havner igjen under sperregrensen…

Les mer»

Mann ringte til politiet etter å ha utløst væpnet aksjon i Skien

Mannen som utløste en massiv politiaksjon da han ble observert i Skien med et tohåndsvåpen, ringte til politiet etter å ha lest om seg selv i mediene. – Pågripelsen av mannen foregikk udramatisk. Han ringte selv til politiet…

Les mer»

Bevæpnet mann i park i Skien – politiet ber folk holde seg unna

Politiet ber folk forlate Skien fritidspark og området rundt etter observasjoner av en bevæpnet mann i parken. Et vitne beskriver våpenet som et maskingevær.

Les mer»

Seks venstre­ekstremister pågrepet i Arendal

Seks venstreekstremister er pågrepet i Arendal, mistenkt for opptøyer mot islamkritiske SIAN og partiet Alliansen under Arendalsuka, melder avisa Filter. Blant de pågrepne er lederen for kommunistgruppa Tjen Folket.

Les mer»