Kategori: Innenriks

Minoritet og majoritet

Er kopterne skyld i at de blir angepet? Mediene liker ikke å gjøre kopterne til ofre, det er forbeholdt muslimene i Europa.

Les mer»

Flest eritreere ble tildelt norsk stats­borger­skap i 2016

I løpet av de siste ti årene har Norge delt ut snaut 130.000 statsborgerskap. Mer enn 43.000 av dem er gitt til personer fra Eritrea, Somalia, Afghanistan og Irak.

Les mer»

TV2 Nyhetskanalen med ny historisk versjon

TV2s Fredrik Græsvik klarerer å gjøre en unik historisk hendelse om til et stykke anti-israelsk propaganda.

Les mer»

Den organiserte kriminaliteten blir proffere

Kriminelle nettverk trekker til seg profesjonelle aktører som leger, advokater og revisorer for å kunne drive kriminaliteten mer profesjonelt, sier polititoppene Eivind Borge og Einar Aas til Dagbladet.

Les mer»

Kvinneorganisasjoner vil demonstrere mot frifinnelse i gruppevoldtektssak

Medlemmer fra flere organisasjoner skal demonstrere i Oslo for kvinners rettssikkerhet etter at tre menn nylig ble frikjent for gruppevoldtekt av en kvinne.

Les mer»

Også Norge rammet av massivt, globalt dataangrep

Et stort, verdensomspennende dataangrep rammet fredag kveld også tre norske virksomheter. Nasjonal sikkerhetsmyndighet ber sykehus og andre leverandører av viktig infrastruktur om snarest å oppdatere sine systemer.

Les mer»

En skammens dag for LO

LO-kongressen har vedtatt å boikotte Israel, og med det påført sin nyvalgte leder Hans-Christian Gabrielsen et sviende nederlag, opplyser NTB.

Les mer»

Leger uten grenser: Vår jobb er å redde liv

Leger uten grenser avviser at de samarbeider med menneskesmuglere og sier deres jobb er å redde mennesker fra å drukne.

Les mer»

Sandberg: – Norge bør innføre innreiseforbud for hatpredikanter

Fungerende innvandringsminister Per Sandberg (FrP) sier Norge bør sette muslimske hatpredikanter på svarteliste slik Danmark har gjort og nektet seks av dem innreise.

Les mer»

Big Oil-allianse FrP og deler av Ap

Bilde: De store olje-sluggerne har alltid sittet i Ap. Nå er det Karl Eirik Schjøtt Pedersen som fyller rollen. Han gikk fra rollen som minister uten portefølje i Stoltenbergs regjering, via Business School i København til direktør i Norsk olje og gass. (Foto: Norsk olje og gass) Det er en interessant konstellasjon mellom en Big […]

Les mer»