NTB

Amerikanske Scottie Scheffler tok sin sjette seier for sesongen da han slo Tom Kim i omspill i PGA-turneringen i Connecticut.

Den nervepirrende avslutningen på PGA-turneringen ble stanset av aktivister som løp inn på banen og skadet deler av greenen.

En håndfull personer hadde med seg et form for pulver som ble spredt rundt på greenen. Ifølge flere medier skal det dreie seg om Palestina-aktivister.

Sørkoreanske Tom Kim og Scottie Scheffler kom seg til hektene og leverte godt fra den noe tilgrisede greenen. Det endte med at de to måtte ut i omspill.

Der var det Scheffler, rangert som nummer en i verden, som stakk av gårde med seieren, sin sjette for sesongen. Det er flest seire i en PGA-sesong siden Tiger Woods vant seks ganger i 2009.

Viktor Hovland endte på delt 20.-plass i turneringen. Han gikk søndagens runde fem under par.

Nå tar Hovland en liten turneringspause før Scottish Open i midten av juli. Deretter venter majorturneringen British Open før OL-turneringen i Paris.

(©NTB)

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.