NTB

Viktor Hovland gikk den siste runden av PGA-turneringen i Connecticut på fire slag under par og endte til slutt på en delt 29.-plass.

Nordmannen endte turneringen på tolv slag under par etter fem birdier og én bogey på avslutningsdagen i byen Cromwell. Hovland lå godt plassert i turneringen etter to dager, men en svak tredjerunde spolerte håpet om en topplassering.

Han avsluttet likevel med en god runde i turneringen, som ble vunnet av amerikanske Keegan Bradley på 23 slag under par.

Det er ikke kjent om Hovland spiller noen flere turneringer før årets siste majorturnering, British Open, som starter 20. juli. I fjor kjempet nordmannen om seieren, men kom til kort på siste runde.

Årets utgave av majorturneringen spilles i Liverpool.

Nordmannen blir derimot å se på Miklagard ved Kløfta 8. juli når han skal delta i en veldedighetsturnering.

Hovland vant storturneringen Memorial Tournament tidligere i juni. Den seieren ga 25-åringen et byks på verdensrankingen, der han er plassert som nummer fem.