Folk må ikke låse seg fast i hva de anser som krig ved å tenke for ensrettet. Det er en stor misforståelse at krig føres primært med våpen.

Identitetspolitikken og tredje verdenskrig er to sider av samme sak. Det er helt essensielt i krig å sette grupper i samfunnet opp mot hverandre. Stikkordet i dag er unektelig tribalisme.

Psykologisk og kulturell krigføring har raffinert seg gjennom generasjoner, og er nå så potent at flesteparten ikke en gang er klar over at woke er et tankevirus som gjør det nær sagt umulig å dra fornuftige slutninger.

Tenk bare på subkulturen til woke; kanselleringskulturen, som praktiseres som en tokomponent sammen med guilt by association.

Kan du si med hånden på hjertet: «Dette er helt friskt»? Kjente du at noe skurret når du sa det?

Det at barna nå skal være mest mulig i institusjonen, lære seg å bli woke i tidlig alder, lære seg å tvile på om de er født inn i den rette skrotten, eller om de ved en produksjonsfeil har fått utdelt et legeme som krasjer med softwaren, med den fantastisk logiske slutningen at man må skjære i kroppen med skalpell og tilføre store mengder med medisin.

Og at kjønn er en relativ dimensjon, før de er i stand til å forstå abstrakte konsept.

Dette understreker bare hvor brutalt det er med krig. Man sparer verken sivile eller barn.

Nå har et australsk kvinnelag vunnet en turnering fordi de har jukset. De tok med seg fem menn på laget, men samfunnet har ikke lov til å protestere når de spiller falskt spill. Hvis du stiller spørsmål ved det falske, vanker det – etter mønster fra psykopaten – sanksjoner.

Psykopatien er – i likhet med totalitarismen – falsk i sin natur. Og begge forlanger at du aksepterer falskheten uten å mukke, noe som er en måte å kue på.

Evolusjonært forbindes det å bli forlatt av gruppen med døden. Ved å appellere til dødsangsten skal man i dag kanselleres om man stiller spørsmål ved løgnene og all falskheten.

Det er totalitarismens natur at folket holdes nede av folket selv.

Når et lag vinner på falske premiss, og man ikke har lov å si imot, er dette også en spesialkonstruksjon med formålet som er så gammelt at man skulle tro at alle kunne gjennomskue det.

Det er bare litt for selvfølgelig. Det er ofte en grunn til at noe blir et vanlig utrykk; «splitt og hersk». Så enkelt kan krig være.

Hvis kvinner, menn, homofile, lesbiske, transseksuelle, svarte, hvite og alle nå reiser seg samlet mot globalistene, skal jeg love deg at den innavlede og klovnete norske menings- og makteliten vil pisse i buksa.

Vi er mange, og de er få.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.