Delstaten Victorias statsminister Jacinta Allan er veldig fornøyd etter at hun har utnevnt en minister for menns oppførsel. Woke lever sitt helt spesielle liv «down under».

Victoria er forbannet med en konservativ opposisjon som ikke klarer å organisere et møte på et bryggeri, og er så godt som permanent styrt av et australsk Labor-parti som (…) forsøker å omskape Victoria til et sosialt progressivt paradis.

Victorias delstatsregjering ledes av Australian Labor Party, og domineres av ytre venstre. Labor er så opptatt av sosialpolitikk at selv Jermy Corbyn vil applaudere, skriver Terry Barnes i The Spectator.

Under pandemien ble Australia med Melbourne i spissen utsatt for noe av det verste tyranniet vi opplevde under de mørke årene hvor pandemihysteriet blomstret.

Australia: Covid-19 drepte folkets frihet, og folket jubler

Narkotika er i stor grad gjort lovlig. Victoria har den mest radikale LGBTQ-politikken i Australia, og aksepterer uten spørsmål at Australia er et rasistisk samfunn.

Jacinta Allan tok over som leder av delstatens regjering i fjor. Partiet hennes, Labor, sliter på meningsmålingene. Men nå får Allan oppmerksomhet.

Men voila, denne uken har Allan satt Victoria på det internasjonale kartet med et av de mest bisarre identitetspolitiske utspillene vi hittil har sett fra en vestlig regjering.

I en offentlig uttalelse bekrefter Allan utnevnelsen.

Tim Richardson blir minister for menns atferdsendring, og fortsetter dermed Labor-regjeringens prioritering om å gjøre Victoria til et tryggere sted for kvinner og barn og arbeide for å få slutt på tragedien der kvinner i Victoria dør i hendene på menn.

Dette er den første stillingen av sitt slag i Australia – og den vil i stor grad fokusere på den innflytelsen internett og sosiale medier har på gutters og menns holdninger til kvinner og det å bygge respektfulle relasjoner.

Dette er ikke bare den første ministeren med denne oppgaven som utnevnes i Australia, men så vidt jeg vet den første i hele universet.

Reaksjonene i kommentarfeltet er knusende. Victoria er i økonomisk krise, og mange spør om dette er vel anvendte skattepenger. Andre peker på at også kvinner kan oppføre seg dårlig.

Og selvsagt er det en som stiller det åpenbare spørsmålet: Hvordan kan du utnevne en minister for menns oppførsel, når ingen i regjeringen er i stand til å definere hva en mann egentlig er?

Selvsagt foregår det vold mot kvinner, det er ikke poenget.

Men å anta, som Allan har gjort, at alle menn er mulige giftige overgripere, er både lat feminisme og identitetspolitikk, og en fornærmelse mot det overveldende flertallet av menn som beklager familievold av alle slag som ytterst frastøtende.

Dessuten er det åpenbart at det også finnes kvinner som er ondsinnede, voldelige, undertrykkende og generelt dårlige mennesker.

Et skrikende eksempel er Allans partifelle Kathryn Hay, som er siktet for emosjonell mishandling i ti år, inkludert påståtte tilfeller av fysisk vold, noe som har påført hennes tidligere mannlige partner og faren til barnet hennes stor skade.

Keir Starmer har tidligere latt seg inspirere av Labor-partiet i Australia, som om de er noen forbilder.  Barnes stiller spørsmålet:

Kan britene være trygge på at Jacinta Allans absurde stykke identitets- og offerpolitikk ikke er noe britisk Labour vil forfølge?

Valget i Storbritannia avholdes 4. juli. Barnes avslutter:

Watch this space.

Kjøp Totalitarismens psykologi her! Kjøp eboken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.