Mange har spurt om det er innvandrere som står bak de voldelige og seksuelle overgrepene ved Borup skole.

Et seks år gammelt barn har blitt analt voldtatt og måtte undersøkes av lege etter overgrepet. Et ni år gammelt barn har blitt voldtatt flere ganger av en annen elev.

Nå står IT-mannen Ernesto Orrego Viera frem med navnet sitt, som en av de første og belyser overgrepssaken fra Borup Skole.

Ernesto Viera sier at gjerningsmennene bak de forferdelige overgrepene er skolebarn med utenlandsk bakgrunn.

«Et av mine venners barn går i Borup i 9. klasse, han sier at overgriperne er innvandrere», skriver Ernesto Orrego Viera på X sosiale medier.

Opplysningene kommer fra Ernesto Orrego Vieras venn, som skal ha et barn som går på Borup skole.

Ernesto Orrego Viera har røtter i Colombia, og han opplyser at han har levd «statsløs» en stor del av livet.

Ernesto Orrego Viera opplyser også at han tidligere har vært medlem av Enhedslistens ungdomsparti, SUF – Sosialistisk Ungdomsfront.

Det fremgår av bedriftsregistrene til danske myndigheter at Ernesto Orrego Viera har drevet et IT-selskap i Helsingør siden 2018.

Ingen danske medier eller myndigheter har bekreftet eller avkreftet om gjerningsmennene ved Borup Skole har annen etnisk opprinnelse enn dansk.
Borup var en gang et lite, spredt befolket område midt på Sjælland.
En større gruppe forældre til børn i indskolingen på Borup Skole har kun hovedrysten til overs for skolens kommunikation i forbindelse med overgrebssager på Borup Skole.

 

Kjøp «Europas underlige død»!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.