Facebook-gruppen «Vi som krever billigere strøm» har besluttet å utestenge brukere som mener at ACER er en av årsakene til at strømmen har blitt dyrere i Norge.

«I dag ga Olav Sylte en klar beskjed om at det ikke var ønskelig med innlegg og kommentarer i gruppen og innlegg som skremmer vanlige folk til å tro at ACER har noe med strømprisene å gjøre», skriver en bruker i en annen gruppe på Facebook.

Flere medlemmer av gruppen skal ha reagerte på dette, og mange lurte først å fremst på hva han mente med «VANLIGE FOLK».

Flere ga også uttrykk for at ACER har en sammenheng med strømprisene og at gruppen først og fremst er en plass for ytring og meningsutveksling.

En av brukerne skrev så følgende:

«Jeg er sikkert ikke normal, siden jeg mener at vindkraft, ACER og utenlandskabler har en sammenheng med økte strømpriser, men selvfølgelig har også andre ting, som økte priser på drivstoff osv. en påvirkning på strømprisene. Jeg blir vel sikkert utestengt fra gruppen eller kommentaren blir slettet, siden jeg mener det.»

Og helt riktig: Utestengt ble han.

Skjermdump fra Facebook

Vanlige folk er tydeligvis for ACER og utenlandskabler, så da vet vi dét!

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.