Noe har skjedd med krigen. Selv de mest pro-krig-mediene klarer ikke skjule at det ikke har gått så bra med offensiven. Det er mulig å spore tvil og skepsis til den offisielle versjonen som fortsatt er sterk, særlig i Norge.

Hvor kommer dette behovet for å tro på krigen fra? Krig er for alvorlig til å gjøre det til en trossak.

Tapene har vært enorme. CIA har begynt å lekke tall som så er så høye at et land som Ukraina ikke har råd til dem. Russland er fire ganger så stort.

På årsdagen for sprengningen av Nordstream 1 og 2 har Seymour Hersh en ny artikkel. Han er minst like overbevist som for ett år siden, også om Norges rolle.

Vil sannheten noen gang komme frem? Vi vet at Washington lekker. I forbindelse med et regimeskifte i Det hvite hus kan behovet for oppvask melde seg. Det må norsk ledelse se frem til med skrekk og gru.

Både Biden-regimet og Zelenskyj har problemer, hver på sin måte. CIA er ikke spesielt happy med å bli spent for neocons vogn. De ønsket ikke å være med på et felttog mot Russland. Det kan være den lysten er enda mindre i dag og vil synke for hver dag som går. Det kan redde Europa fra å havne i tredje verdenskrig.

Velkommen til Dagsorden.

 

Youtube:

Rumble: Spilleren blir tilgjengelig etter kl. 21:00

Podbean:

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.