Er det én ting vi kan være helt sikre på, så er det at CIA vil forsøke å påvirke utfallet av det kommende presidentvalget ved å sabotere Donald Trumps valgsjanser. Mange lurer på hvordan de vil gjøre det denne gangen, men at de vil gjøre det, er like sikkert som amen i kirken.

CIA har forbud mot å operere på amerikansk jord, men det har ikke hindret den mektige organisasjonen i å gjøre det i flere tiår. Hvis CIA fornemmer at en politiker truer med å hindre deres maktutøvelse, vil de forsøke å knuse denne politikeren, og som en viktig del av den dype staten har CIA midlene til å gjøre det.

Vi så dette i presidentvalgene i 2016 og 2020.

Etter at Trump – til Washington-byråkratiets og medienes sjokk – hadde slått Hillary Clinton, bidro CIA til å spre beskyldningene mot Donald Trump om at han var russisk agent. Hensikten var å undergrave hans presidentskap og fjerne ham fra makten. Beskyldningene mot Trump var grunnløse, og CIA-ledelsen visste det.

Det samme gjentok seg under valgkampen i 2020. CIA var godt klar over at Hunter Bidens berømte datamaskin med de mange kompromitterende opplysningene om Biden-klanens korrupsjon og utsalg av amerikanske interesser ikke – som 51 tidligere etterretningsagenter hevdet – var plantet av Putin. Det hadde de visst siden 2019. Likevel gikk de ut med en oppdiktet påstand om at innholdet i datamaskinen bar alle tegn på å være produsert i Russland.

CIAs inngripen skjedde kort tid før valget og akkurat i tide til at Joe Biden under den siste presidentdebatten med Donald Trump kunne hevde at korrupsjonsanklagene mot Biden-klanen var grunnløse, slik ikke mindre enn 51 tidligere høytstående etterretningsagenter hadde bevitnet.

Senere, under Hunter Bidens rettssak om ulovlig anskaffelse av et skytevåpen, innrømmet en CIA-agent at datamaskinen var ekte og at innholdet ikke hadde blitt manipulert. Men da var skaden allerede skjedd.

I senere tid har det kommet frem at de ikke bare var tidligere etterretningsagenter, men at flere av de 51 fortsatt var ansatt i CIA på kontraktsbasis.

Meningsmålinger etter valget i 2020 viste at Biden ville ha tapt mot Trump hvis velgerne hadde blitt fortalt sannheten, og konsekvensene av denne løgnen var katastrofale. Ikke bare for USA, men for hele verden.

Som New York Post-journalisten Miranda Devine, som først avslørte historien om Hunters datamaskin bare uker før valget i 2020, bemerket i går på Fox News, ville vi ha unngått krigene i Ukraina og Gaza hvis CIA ikke hadde blandet seg inn i Donald Trumps arbeid.

Man er tilbøyelig til å være enig med henne. Verken Russland, Iran eller Hamas ville ha våget å gå til krig hvis Trump hadde sittet i Det hvite hus.

Som sagt, vi vet ikke hva CIA vil finne på denne gangen, men de kommer til å finne på noe. De har ressursene til å gjøre det, og de kan stole på at mediene vil svelge enhver løgn.

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.