På Grønlands Torg står tre av Oslo Ap’s rundt 1000 frivillige valgkamparbeidere og deler ut Ap-brosjyrer til forbipasserende potensielle velgere. 

De skulle gjerne vært foruten enda en ny habilitetssak fra regjeringen i innspurten av en viktig valgkamp, skriver Dagsavisen.

Saken om utenriksminister Anniken Huitfeldt og hennes aksjekjøpende ektemann kom midt i den fra før nervepirrende innspurten i det jevne Oslo-valget, der byrådsmakten står på spill.

– Jeg skulle gjerne vært dette foruten. Jeg vil heller snakke om Vahl skole, rett borti her, enn at journalister som deg kommer bort og i stedet stiller meg spørsmål om habilitetssaker, sier Oslo Ap’s leder og stortingsrepresentant Frode Jacobsen til Dagsavisen, og legger til:

– Dette er min 22. valgkamp for dette partiet. Det har skjedd mye i løpet av disse årene, og folk har vært forbanna på oss før. Noen er sikkert forbanna nå også.

De smiler tappert og deler ut brosjyrer, men feller også noen tårer.

 

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.