Ketil Solvik-Olsen (FrP). Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

Ketil Solvik-Olsen (FrP) tar på sin Facebook-side et oppgjør med Arbeiderpartiets nye og stadig varierende valgløfter. Han peker på hvordan Ap nå skal «satse på» først den ene gruppen, så den andre.

FrP-politiker Ketil Solvik-Olsen har bakgrunn både som nestleder i partiet og som samferdselsminister i Solberg-regjeringen. I dag bruker han først og fremst sin Facebook-side som politisk plattform, og her kommenterer han hyppig aktuelle politiske spørsmål.

De seneste dagene har han tatt for seg Arbeiderpartiets oppladning til det kommende valget, og hvordan dette partiet nå lanserer stadig nye løfter. Han finner det spesielt påfallende hvordan Ap skal løfte frem både den ene og den andre gruppen:

Nå skriver han i et nytt innlegg:

Forrige uke kommenterte jeg hvordan Oslo Ap lovet at i dette valget «er det de unges tur». Ikke mer til vanlige folk, altså.

Han viser til følgende innlegg som han skrev i forrige uke:

Ap-Raymond i Oslo sier til VG at han vil gå til valg på at «nå er det de unges tur».

Huffda. Hva galt har de unge gjort? Er det ikke nok at Ap har forkludret hverdagen for «vanlige folk»?!

Nå følger han opp, og forteller at Ap plutselig skal satse på en helt annen gruppe:

Men det var visst ikke riktig at de unge var viktigst. For bare et par dager senere lovet Oslo Ap at «nå er det de eldres tur», skriver han.

Han har ikke spesielt stor tillit til de løftene som nå kommer fra Støres Ap:
Akk ja. Etter å ha opplevd hvordan Ap har behandlet «vanlige folk», så tror jeg mange grupper håper de skal slippe å få Ap’s oppmerksomhet.
Solvik-Olsen fortsetter:
Men Ap’s valgløfter minner allerede om litt desperate krampetrekninger hvor «alle skal få». Og så kommer det med liten skrift at da må alle skatter og avgifter økes enda mer.

La oss heller håpe at vi ved dette valget ser mange rødgrønne ordførere som inntar pensjonistenes rekker og i stedet lar borgerlig side få ta styringen med et sterkt FrP.

Les også: 

FrP til angrep: Vil vite om Støre er kjent med flere habilitetssaker

Sommerlesning! Bestill i dag:

Ny bok fra Alf. R. Jacobsen. Kjøp boken her!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.