Foto av 100-kronesedler: Norges Bank / cc by-Nnd 2.0 / Flickr. Flammegrafikk: Clipart Library. Komposisjonen er Documents.

Snylterklassen og politikerne er ute etter deg. Den norske kronen (NOK) er i fritt fall over ti år.

Noen sier statsbanken ikke gjør noe for å kompensere. Det er feil, de selger unna NOK, det samme som å gi en kraftig dytt i ryggen på den som står og vipper mot avgrunnen. Snakk om folkefiender.

Sist jeg vekslet her i Tsjekkia forleden dag, fikk vi 1,97 tjekkiske korunaer (CZK) for én norsk krone. For en dansk krone ville vi fått 3,03 CZK.

Hvorfor er danske kroner 54 prosent mer verdt enn våre?

Er det fordi snylterklassen ikke snakker om annet enn å sløse bort våre kroner på grønne skifter, uendelig ulovlig innvandring og forlengelse av krigen i Ukraina? Og fordi velgerne ikke synes å være i stand til å stemme på noen som mener noe annet?

Er det ikke på tide å normalisere?

Kursutvikling: Pris i norske kroner for 1 australsk dollar, 1 euro og 1 US dollar (venstre akse), og pris for 1 norsk krone i tsjekkiske korunaer (høyre akse). Kurser fra XR currency converter.

 

Kjøp Kents bok her!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk»!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.