Biden første pressetalskvinne, Jan Psaki, har fått sitt eget show på MSNBC. Inside Jan Psaki. Hun minner oss om hvilket forfall Det hvite hus gjennomgår. Etterfølgeren Karine Jean-Pierre er en katastrofe. Hun leder tanken hen på det mentale forfallet til sjefen hennes. Den som husker Trumps pressetalskvinne, Sarah Huckabee Sanders, ser en klasseforskjell.

Men venstreorienterte medier kan aldri innrømme at Trump hadde folk med kvalitet rundt seg eller hvor suveren han var i forhold til gamlingen av idag.

Psaki skal ta opp kampen med Trump. Hun angriper Ron DeSantis fordi han kalte krigen i Ukraina for en territoriell konflikt som ikke berører USAs vitale interesser.

Han har siden justert uttalelsen. For krigspartiet er slike uttalelser en trussel de må forsøke å eliminere. Psaki gjør sitt.

Hun kan kommunikere. Hun har en personlig stil og henvender seg til seeren og appellerer til ham/henne. Litt som vi forsøker i Document. Den nye tv-stilen er personlig og direkte.

 

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.