Forskeren Yoel Fink ved det verdensledende Massachusetts Institute of Technology (MIT) fortalte i et intervju at de på høsten ifjor fikk besøk av FBI-agenter. 

Opplevelsen rystet Fink:

– Jeg har aldri tidligere opplevet en formell trusselbriefing med politiet på campus. 

Slyngelstater 

I et lite konferanserom bak nedtrukne mørke blendingsgardiner fortalte FBI-agenter forskerne at useriøse «slyngelstater» som Kina, Russland og India sender hemmelige agenter for å stjele intellektuell eiendom fra universitetslaboratorier og ba MIT som en førende ingeniørinstitusjon, ta skritt for å stoppe tyveriene, herunder kontroll av de ansatte.

Saken ble nylig kjent i media og den har ikke bare opprørt forskningsmiljøet ved MIT. I India er de fornærmet over at nasjonen på uoffisielt vis er degradert og satt i bås med «slyngelstater» som Kina og Russland.

Yoel Fink fortsatte med å si at rettshåndhevende myndigheter kun bør besøke campus ved klare beviser for forbrytelser/tyverier fra laboratoriene. I formodede saker som denne bør det være administrasjonen som taler med forskerne, ikke FBI:

– Rettens håndhevere bør ikke komme inn på campus om det ikke er klare bevis for en forbrytelse.

Reaksjoner i India

Opptrinnet ved MIT er blitt lagt merke til av stolte indere. OpIndia skriver at det amerikanske woke-venstre anser India som en slyngelstat og dette gjenspeiles i USAs fiendtlige politikk overfor India. 

Venstresiden og dens forlengede armer, det uendelige nettverket av NGOer den utøver sitt hegemoni gjennom – har siden Modi kom til makten i India i 2014 forsøkt å overbevise verden om at India er en totalitær stat hvor dissidenter undertrykkes. 

NGOer i venstrefløyens verktøykasse

Amnesty, Compassion International, Human Rights Watchdog etc. er noen av verktøyene venstresiden bruker til å bakvaske land som ikke passer i deres verdensbilde – uten å ta hensyn til innfødte kulturelle normer, tradisjoner og sosiale og moralske etiske regler.

Disse organisasjonene publiserer årlig indekser som forsterker agendaen deres. Det innebærer å ærekrenke nasjoner og land ved å dømme dem etter parametre som er fremmede eller uvesentlige for befolkningen i det pågjeldende land.

Nykolonialt tankesett

Venstrefløyen – som med sitt oppblåste ego og nykoloniale tankesett sitter med en formidabel forankring i den amerikanske regjering etter valget av Joe Biden – deler nasjoner opp i tre kategorier: 

  • Klientstater
  • Potensielle klientstater 
  • Slyngelstater

Med Indias vekst innen teknologi, industri og forskning og vår enorme menneskelige kapital og kollektive selvrespekt, passer vi åpenbart ikke inn i de to første kategoriene og er følgelig henvist til kategorien slyngelstat.

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Document bringer nyheter andre fortier. Støtt oss!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.