Biden regimet består bare av impostors, mennesker som utgir seg for noe de ikke er. De har tilranet seg makten og er illegitime. De nedkaller ulykke over landet de vanstyrer, for de styrer ikke. De vanstyrer og det er dette som skremmer amerikanerne. De er ved å gå fra sans og samling. Hvem ødelegger sitt land med overlegg? Demokratene.

Dvs kameratene til Steve Bannon sier det ikke lenger er Demokratene som styrer. Men kartellene. Det var de som ikke tillot at Kari Lake vant i Arizona. Hun ville øyeblikkelig stengt grensen.

Men disse politikerne som later som, som utgir seg for noe de ikke er, f.eks. leder av Ap og statsminister, har noe demonisk ved seg. For demonene dukker opp når mennesker hengir seg til ondskapen. Da er deres time slått.

Vi andre som ser demonien må beskytte oss slik mennesker til alle tider har beskyttet seg mot djevler. Med bønn.

Impostor

  1. One who engages in deception under an assumed name or identity.
  2. One who imposes on others; a person who practises deception, usually under a false guise or an assumed character.
  3. One who imposes upon others; a person who assumes a character or title not his own, for the purpose of deception; a pretender.

 

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.