I 2022 brøt det ut mistenkelige branner i snesvis av anlegg for produksjon og foredling av mat. 

Dr. Andrew Huff har en mulig forklaring på brannene i matforsyningen. Han er varsler, bioterrorisme-ekspert, militærveteran, videnskapsmann og tidligere visepresident i Eco Health Alliance, et selskap kjent for sine bånd til Wuhan-laboratoriet, tilgang til amerikanske skattebetalerpenger og forskning på flaggermusvirus. 

Doktorgrad på sikring av matforsyningen

Huff tok doktorgraden på hvordan Department of Homeland Security graderte kritiske mat- og landbrukssystemer i USA og hvor sikre disse fasilitetene er (noe av arbeidet hans er hemmeligstemplet). Han skapte «formlene, metodene, begrunnelsene, de spesifikke nyansene og detaljene for hvordan matforsyningen kunne angripes».

Huff har adgang til US Department of Homeland Securitys informasjon om simulering av angrep på matforsyningen. Den kommer fra Food and Agriculture Sector Criticality Assessment Tool og omfatter også hvilke steder som er spesielt utsatt.

På kant med myndighetene

Huff kom på kant med myndighetene etter at han brøt med Eco Health Alliance og hevdet at covid er genetisk konstruert og lekket fra Wuhan-laboratoriet. Han gir amerikanske myndigheter skylden fordi de finansierte forskningen på viruset, men han hevder ikke at lekkasjen var bevisst.

Huff ble raidet av FBI og Michigans politi. Under raidet stjal noen hans «kokebok»; de harddisker som inneholdt formler han har kompilert og utviklet, data «brukt til å lage topphemmelig materiale for amerikanske myndigheter». 

Han rapporterte dette til FBI, USDA, FDA og DHS, men «ingen har vist interesse for å undersøke hvor disse dataene ble av».

Han mener at raidet var en del av amerikanske myndigheters trakassering av ham på grunn av informasjonen han som varsler har delt om EcoHealth Alliance, amerikanske myndigheter, Anthony Fauci og om forskning ved Wuhan Institute of Virology.

200 branner innen matproduksjon

Etter at Huffs harddisker forsvant har det vært rundt 200 branner i produksjonsanlegg og distribusjonssentra for mat rundt om i verden, de fleste av dem i USA. Brannene har medført at det i obskure avkroker av internett er blitt reist mistanker om at det ligger ond vilje bak. Brannene har det til felles at ingen har vært til stede da de oppsto.

Naturligvis er alle teorier om at brannene er en del av et koordinert angrep på forsyningskjedene faktasjekket og grundig avkreftet

– Reuters fant ingen bevis for at 2022-hendelsene var tilsiktet eller planlagt av hensyn til å skape matmangel, og branner i matforedlingsanlegg er ikke uvanlig. 

Stemmer med Huffs datasett

Andrew Huff har imidlertid analysert hendelsene og funnet 70 prosent korrelasjon med hans datasett (T-score på 256 i en mer sofistikert statistisk test – om noen skjønner sånt). Han konkluderer med at det er en klar sammenheng mellom dataene og brannene:

– Det er umulig at disse angrepene ikke ble avledet utfra disse dataene. 

– Dataene kunne ha blitt stjålet fra den eneste andre høytstående tjenestemannen som har dette datasettet eller de kan ha blitt stjålet fra Department of Homeland Security. Utover det er eneste mulighet at noen uavhengig kompilerte nøyaktig samme datasett og analyse. 

Imidlertid mener Huff at agentene som raidet huset hans ikke hadde den minste anelse om hva de tok med seg. Istedenfor å levere det tilbake har de skilt seg av med det «og det falt sannsynligvis i fiendens hender. Det er min gjetning».

– Gjennom at myndighetene prøvde å sjikanere meg, skremme meg til ikke å snakke mer om det jeg har snakket om, har de sannsynligvis utilsiktet frigitt et svært sensitivt datasett på det åpne marked, og noen har det.

Huff mistenker at det kan være snakk om en statlig finansiert aktør eller en mektig globalistgruppering.
 

Kjøp billetter til møtet her

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Kjøp «Mesteren og Margarita» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.