Senator Rand Paul er en av dem som har arbeidet mest iherdig for å avdekke sannheten om covid-19. Men når noe er for forferdelig, har publikum vanskelig med å ta det inn over seg. Deres sinn strekker ikke til.

De kunne klart det hvis mediene og offentlig debatt tok opp opprinnelsen til viruset. Men det skjer ikke. De fortsetter cover up’en, tildekkingen.

Disse tjenestemennene visste at det kinesiske laboratoriet foreslo å skape et covid-19-lignende virus, men ingen av dem avslørte denne planen for offentligheten. Faktisk har 15 byråer med kjennskap til prosjektet hele tiden nektet å offentliggjøre informasjon om denne alarmerende og farlige forskningen.

15 etater er mange og det involverer mange mennesker. Likevel holdt de munn.

Disse tjenestemennene ble briefet om prosjektet som Eco Health Alliance og Peter Daszak sto for sammen med Wuhan Institute of Virology.

Dette prosjektet, DEFUSE-prosjektet, gikk ut på å sette inn et furinklyvningssted i et koronavirus for å skape et nytt kimært virus som ville vært sjokkerende likt covid-19-viruset.

I årevis har jeg kjempet for å få utlevert dokumentasjon fra dusinvis av føderale byråer om opprinnelsen til covid-19 og DEFUSE-prosjektet. Under press har administrasjonen endelig frigitt dokumenter som viser at DEFUSE-prosjektet ble presentert for minst 15 etater i januar 2018.

De 15 etatene var klar over at amerikanerne i samarbeid med kineserne forsøkte å utvikle noe som var nærmest identisk med det som skulle bli covid-19. Likevel sa de ingenting.

Det er urovekkende at ingen av disse 15 byråene tok til orde for å advare oss om at Wuhan Institute of Virology hadde lansert denne forskningen. Ingen av disse byråene advarte noen om at dette kinesiske laboratoriet allerede hadde lagt planer for å skape et slikt virus.

Peter Daszak skjulte prosjektet. En annen vitenskapsmann var Ralph Baric, som også visste at planen gikk ut på å skape et smittsomt virus.

Forskeren Ralph Baric fra University of North Carolina, en navngitt samarbeidspartner i DEFUSE-prosjektet, unnlot å avsløre at Wuhan Institute of Virology allerede hadde foreslått å lage et virus som ligner på covid-19.

De visste om Defuse-prosjektet og hva det gikk ut på. Likevel holdt de munn da covid-19 lekket ut. De visste det var menneskeskapt for nettopp å være høyst smittsomt.

Likevel:

ikke en eneste myndighetsleder sto frem og advarte offentligheten om at viruset kunne være menneskeskapt og derfor allerede tilpasset til å smitte fritt blant mennesker.

Alle helsearbeidere som får vite sannheten om den mørke hemmeligheten, burde bli opprørt. Og ingen er stilt til ansvar.

Anthony Faucis laboratorium var ikke bare med fra begynnelsen. Han var partner.

Faucis Rocky Mountain Lab ble utpekt som partner sammen med Wuhan Institute of Virology i forslaget.

En annen som mottok millioner av dollar fra Eco Health, var Ian Lipkin.

Ingen av de involverte snakket. Det var en offiser i US Marines Joseph Murphy som fortalte offentligheten om det som hadde skjedd.

Og ingen sa ifra. Vi kjenner bare til dette DEFUSE-forslaget fordi en varsler, en modig marinesoldat, oberstløytnant Joseph Murphy, sto frem med sannheten.

Hundrevis av mennesker må ha visst om viruset som skulle komme til å kreve millioner av menneskelivet. Hvordan klarer de å leve som om intet har hendt?

De burde blitt stilt til ansvar. I det minste burde de bli tvunget til å forklare seg for Kongressen om den største helsepolitiske skandalen i moderne tid.

https://www.foxnews.com/opinion/great-covid-cover-up-shocking-truth-about-wuhan-15-federal-agencies

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.