Flere lesere har etterlyst Steven E. Koonins bok «Usikker vitenskap – hva klima­forskningen sier og ikke sier, og hvorfor det er viktig» som e-bok. Nå er den her!

Lesere som foretrekker lesebrett, laptop eller annet digitalt utstyr fremfor papirbøker, har nå altså sjansen til å lese det kanskje mest tungtveiende bidraget til klimadebatten som noensinne er skrevet.

En fordel med e-boken er at de mer enn tre hundre lenkene Koonin har oppgitt som referanser i bokens noteapparat, er tilgjengelige med et enkelt klikk hvis man leser den med for eksempel Apple Books – mens lesere av papirboken jo er nødt til å taste inn lenkeadressene manuelt.

På den måten har man enkel tilgang til den kolossale dokumentasjonen som Koonin har brukt til å underbygge sitt verk. Det gjelder ikke minst samtalen mellom de seks fysikerne som i 2013 fikk i oppgave å revidere American Physical Societys (APS) offentlige uttalelse om klimaendinger, altså selve øyeblikket som ansporet Koonin til å gå ut offentlig.

Koonin er ikke den eneste fremragede fysikeren som har uttalt seg særdeles kritisk til politiseringen av vitenskapen som har fått verden til å bli gal, men han er den første som har skrevet så utførlig om klimaforskningens status. Les denne boken hvis du vil beholde vettet.

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som ebok her!

 

Les også:

Hvorfor vil ikke klima-apokalyptikere høre tungtveiende innvendinger?

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.