Riksdagskandidat Rasmus Giertz  (SD) har lagt ut en video på sosiale medier som viser hvordan han blir forfulgt og truet på vei hjem fra et torgmøte før valget.

Etter torgmøtet ble han forfulgt av en gruppe innvandrere som overøste ham med grov hatefulle ytringer

– Din äckliga råtta, mannen. Kom! hörs en av invandrarna vråla i början av filmen.

– Din lilla sverigedemokrat, «pff» på din mammas fitta, mannen, fortsätter mannen, som sedan fortsätter att följa efter SD-kandidaten.

Han hotar också att «knulla» Giertz «mammas fitta» och kräver att politikern ska lämna området omgående.

– Det är tio grabbar på väg hit, din lilla pissluffare, säger invandraren.

– Dette setter virkelig fingeren på hva som er så galt i Sverige i dag. Dette er ikke en enkeltstående hendelse men en konsekvens av innvandringspolitikken vi har hatt i Sverige. Lignende hendelser vil bli stadig vanligere dersom vi ikke får til en endring etter valget 11. september, sier Giertz i Riks.

På Facebook skriver Giertz «Hvis du fortsatt ikke stemmer på SD, se denne videoen. Er dette den berikende multikulturalismen?”.

Ifølge SDs kanal Riks fortsatte gjengen å stå utenfor Rasmus Giertz sin leilighet da han var kommet hjem. Han ringte politiet som kom på jakt etter immigrantene, som da hadde rømt fra stedet.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.