En svensk kvinne ble forleden dag forfulgt og seksuelt trakassert av en innvandrer på sykkel som ville ha sex med henne. Da hun filmet ham og sa at hun ville melde fra til politiet (neppe en prioritert sak i et land som ikke har politiressurser til å etterforske voldtekter av barn) truet mannen med å skjære av henne armer og ben.

— Ring inte polisen!

— Varför sa jag till dig att jag skulle ringa polisen?

— Om du ringer polisen jag ska skära av ditt jävla [ohörbart].

— Men varför sa jag att jag skulle ringa polisen? Jag skulle ringa polisen eftersom du trakasserar mig.

 — Jag ska skära av dina jävla armar och knän.

— Du ska skära av mina knän och armar för att jag bad dig att inte fråga mig om jag gillar sex? Förstår du inte att du inte kan fråga främmande kvinnor om de gillar sex? Det är inte okej, man gör inte så.

«Det är inte okej» – understatement of the year.

Det er denne type menn som politikerne fremdeles tror er mulige å integrere i våre samfunn. Menn som forfølger kvinner for å få sex og deretter truer med mishandling når de blir avvist. Denne kvinnen var heldig som slapp unna. Det er blitt mange voldtekter som finner sted midt på dagen i Sverige. Kvinner som jogger, går på tur i skogen, er på vei hjem fra jobben. Ingen er trygge. Her hjelper det lite å styrke gatebelysningen eller kappe vekk litt buskas.

Dette er virkelighetens multikultur. Vi har forlengst passert te-med-naboen og armkrok-stadiet. Nå er det sex i grøftekanten. Men det er vel bare vi nordboere som er vanskelige igjen. Og var det kanskje litt rasistisk å takke nei til sex med en ivrig innvandrer? Vil han ikke nå føle seg både avvist og krenket? Det var nok derfor han truet med å skjære av henne armer og ben. Forståelig. Hvis du kommer fra en annen kultur, altså.

Integreringspotensialet til denne karen må sies å være på den negative enden av skalaen. Rundt minus 10.000 poeng.

Hendelsen skjedde i Halmstad, en liten by midt mellom Göteborg og Malmö.

Svegot.se   Snaphanen

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!