Ved hjelp av blyant og fargestifter blir Canadas statsminister og den woke venstresiden brutalt latterliggjort under tittelen «Where’s Trudo?». Tittelen er inspirert av klassikeren «Where’s Waldo?».

Parodien tar utgangspunkt i hvordan Trudeau flyktet i panikk da truckers inntok hovedstaden Ottawa. Men det er ikke bare Trudeau som får så hatten passer, også andre fra den venstreliberale woke-eliten får sitt pass påskrevet.

Illustratøren bak tegningen heter Bob Moran, og han har også tidligere vært kontroversiell. Han fikk sparken som tegner fra The Telegraph i oktober, etter å ha angrepet en NHS-lege for kravene om munnbind på offentlig transport.

It comes a week after he tweeted a lengthy statement in response to the backlash to his comment that a palliative care doctor “deserves to be verbally abused” for encouraging the use of masks on public transport.

Detaljene i bildene er interessante, og viser hvordan Canada er i ferd med å synke ned i et mørkt hull av venstrevridd galskap og autoritær tankegang.

Som ved at pastorer trakasseres av politiet.

Eller hvordan en kvinne uten munnbind ble brutalt arrestert i Montreal.

De med elendig folkehelse er derimot svært glad i Big Pharma, antyder Moran med denne detaljen.

Selvsagt er en transkvinne med helskjegg på plass. Man må jo ta vare på mangfoldet! Og en annen detalj viser en mor som kaster et spedbarn i søpla; også dette er basert på en virkelig hendelse.

I tillegg får vi se det berømte Canadian Mounted Police, som lar hesten sin gjøre sitt fornødne på det canadiske flagget. Vi ser en svartkledd politimann med munnbind og pistol jage en ung gutt. Selv Bond-skurken Klaus Schwab har fått plass på tegningen.

Mediene får også sitt, ved at de fremstilles som mer opptatt av å intervjue en katt enn å rapportere om kampen for frihet rett ved siden av. Lydig iført munnbind, selvsagt. Akkurat som Waldo, som også dukker opp som en slags cameo.

Men hvor er egentlig Trudo, eller Trudeau?

Jo, han er også med, helt nede i det venstre hjørnet (selvsagt). Der gjemmer den vikarierende dramalæreren seg, og som vanlig er han kamuflert bak et såkalt blackface.

Breitbart

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.