Truckerne som demonstrerer standhaftig i Ottawa har mange allierte, særlig fra den tidligere så respekterte arbeiderklassen. Motdemonstrantene utgjør en woke ansamling av venstrevridde hysterikere som ikke virker å forstå hva truckerne demonstrerer mot.

Med selveste woke-prinsen Justin Trudeau som åndelig leder samler ungdom fra kostbart møblerte hjem seg i gatene for å demonstrere mot truckerne. Logikk er ikke deres sterkeste kort.

– Transrettigheter er menneskerettigheter! roper de. Som om truckerne demonstrerer for konservativ kjønnsideologi.

Disse venstrevridde motdemonstrantene tilhører ikke arbeiderklassen. De virker sjokkerte over at bermen fra arbeiderklassen har våget seg ut i gatene i Ottawa.

Tenker de kanskje at truckerne egentlig bør holde seg i traileren, eller ute på landet, og ikke forsøple hovedstaden, som er forbeholdt hipstere og innvandrere?

Hvordan evner de å få en demonstrasjon mot medisinsk tyranni til å dreie seg om transers rettigheter? Er det transer som står bak nedstengningene, koronatiltakene, tvangsvaksineringen? Det ville i så fall vært en sensasjon. Men slik er det vel ikke?

The truckers have said nothing about trans people. We have no idea what these pissed-off working-class drivers think about genderfluidity and all the rest. My hunch is that they think it’s nonsense. But we don’t know.

Truckerne er altså neppe særlig opptatt av flytende kjønnsidentitet. De er mer opptatt av prisen på flytende drivstoff. Trolig ser de, som vanlige folk flest, på hele transsirkuset som noe latterlig.

Men dette vet vi ikke. Det vi vet er at det er ikke kampen for eller imot transrettigheter som er bakgrunnen for demonstrasjonene i Ottawa, som sprer seg globalt i en rekke vestlige land.

Kanskje motdemonstrantene har havnet på feil plass til feil tid?

 ‘I don’t think they are at the right protest’, said one observer. Memes emerged, saying: ‘Truckers: Freedom for all! Counter-protest: Trans rights are human rights. Truckers: What??’ What indeed.

Men på en måte har motdemonstrasjonen noe for seg. De snobbete hipsterne med flytende kjønnsidentitet ønsker å støtte maktapparater mot det endelige målet: Building Back Better og en ny form for føydalisme.

Den nye føydalismen: Eiendomsretten under angrep, friheten skal fjernes

Dette er dagens høystatusgruppe som forsøker å bekjempe de usle arbeiderne, som ikke tildeles noen status for å jobbe, forsørge familien og finansiere kjønnsstudiene og de trygge, offentlige stillingene til motdemonstrantene. For truckerne tenker jo feil!

This was the correct-thinking set staking its moral authority over the irritated truckers; the upper-middle-class guardians of approved ‘progressive’ thought pushing back against a pesky, old-fashioned, grassroots demand for liberty and respect.

Transrettigheter trumfer arbeideres rettigheter. Ingen tar massenes side, men velger i stedet å støtte en undertrykkende stat.

Venstrevridde, woke snøfnugg demonstrerer for statsmakten og tyranniet! Det er noe nordkoreansk over hele opplegget.

De kalles generasjon Z. Man begynner å lure på om bokstaven Z står for Zombie. Virkeligheten er som en skrekkfilm, tenkende mennesker føler seg som aktører i The Walking Dead.

Motdemonstrantene anser arbeidere som et problem som må renskes vekk, og kanskje erstattes av innvandrere. Jeg forstår ikke hvordan de kan tro at det å skifte ut befolkningen vil føre til et mer harmonisk samfunn med mindre fordommer. Spør jødene i Malmö, eller i Paris, hvis dere kan finne noen. De fleste har vel rømt allerede.

Truckerne får fryst sine bankkontoer. De er erklært som ikke-personer. Trudeau ønsker å knuse opprøret, men sørger på denne måten for stadig større støtte til de røslige karene (og damene) som ber Fader Vår og måker snø mens de demonstrerer mot undertrykkelsen.

Motdemostrantene fungerer som Trudeaus stormtropper. De anklager truckerne for tankekriminalitet, det er helt Orwellsk i Ottawas gater.

In other words, that strange ‘trans rights’ counter-protest captured a larger truth about the truckers’ uprising. Which is that wokeness has enabled the Canadian state’s exceptionally intolerant and violent assault on this working-class uprising.

Woke bidrar til tyranniet og gjør det mulig. Woke er statsvennlig, så lenge staten er woke. Og de vestlige statene beveger seg i denne retningen, en etter en. Så viser de sin forakt mot land som stritter imot, som Polen og Ungarn.

Woke-folket er ikke bare tilhengere. De er støttespillere for den nye føydalismen, som de tror vil gagne dem. De forstår ikke grunnleggende økonomi: Noen må betale for festen. Uten en arbeidende middelklasse og bønder som produserer mat, så dør en kjønnsforsker i løpet av en uke eller to.

Politiet er egentlig fra arbeiderklassen selv, men har solgt seg og opptrer på en måte som er helt uakseptabelt. De kan ikke dekke seg bak at de bare følger orde. Det har andre forsøkt tidligere, uten hell.

Truckere har blitt erklært enemies of the state av den patetiske figuren som av en eller annen merkelig grunn har sittet som statsminister i Canada siden november 2015.

Big Tech tar Trudeaus side, selvsagt. De er faktisk enda mer lojale mot statstyranniet enn mediene. De har avslørt navnene på folk som på privat initiativ har støttet de demonstrerende lastebilsjåførene, og bidratt til å ødelegge livene til uskyldige mennesker som bare vil hjelpe en arbeiderkollega.

Journalister fotfølger og trakasserer donorer, og skammer seg ikke over sin forkjærlighet for kommunismen. Men dagens kommunister tar statskapitalistenes parti i kampen mot arbeiderklassen.

You couldn’t make it up: woke, self-styled ‘communists’ abetting the capitalist state’s suppression of a working-class revolt.

Vold, ridende politi, tyveri av drivstoff, utpressing, trusler og finansielle virkemidler. Dette er en liste over forbrytelser utført av den canadiske stat mot fredelige demonstranter.

De truer med å ruinere de ulydige truckerne, og de truer med å ta fra dem barna i flere år ved å sende demonstrantene i fengsel.

Det triste er at tyrannene fortsatt har relativt stor støtte. For meg er dette et varsel om at vi kan ende opp i en uholdbar situasjon, som ikke har noen fredelig løsning.

Mens senator Joe McCarthy forfulgte alle som kunne mistenkes for å ha en viss sympati med sosialistiske ideer, bruker Trudeau sin posisjon til å forfølge alle som ikke omfavner woke-hysteriet.

Trudeau is the modern Joe McCarthy, essentially writing certain people off as enemies of wokeness, and fundamentally as enemies of Canada.

Truckere er avskum, deplorables, og fortjener en hardhendt behandling. De er antisemitter, islamofobe, homofobe, transfobiske monstre, fordi de på en helt uhørt måte krever å bestemme over sin egen kropp og få lov til å utføre sitt arbeid.

Ønsket om frihet avskrives av Washington Post som et symbol på hvitt overherredømme. Truckerne symboliserer Canadas koloniale historie. Man vet ikke om man skal le eller gråte over det journalistiske forfallet.

Maskene faller, men truckerne tok av seg maskene frivillig. Journalistene i den venstreliberale pressen tviholder på maskene, som rives bort, en etter en.

Woke er det virkelige viruset, som nå er i full gang med å spre seg fra universitetene til realitetene. Woke er langt farligere enn Covid-19.

The tyranny of high-status opinion 

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.