Justin Trudeaus «liberale» regjering er et angrep på friheten. Under ledelse av venstresidens «poster boy» er Canada på vei mot en ren dystopi.

Lei av sitt rykte som et inkluderende, fordomsfritt og aksepterende land, valgte Canada en autoritær retning i fjor.

Dette skriver Megan Murphy i Spiked. Murphy er en klassisk feminist som avskyr feminismen i sin postmoderne utgave. Hun er så skremt av utviklingen i Canada at hun har flyttet til Mexico.

Hun mener at Canadas statsminister Trudeau har made Canada authoritarian again, han har tvunget tusenvis av kanadiere til å leve som annenrangs borgere, og bakvasket de som fortsatt verdsetter sine rettigheter. Slike folk anses som fordomsfulle og som en trussel mot myndighetene, og burde derfor være avskåret fra samfunnet.

Pandemien ble utnyttet på det groveste.

Our beta test for Tyranny 2.0 began with the Covid lockdowns in 2020.

Ville kanadiere akseptere krav om munnbind, stengte grenser, og eldre som døde alene? Ville de ofre livsverkene sine, og krangle i familien om bestemors begravelse kunne markeres?

Would they scream at strangers who dared to breathe too close to them on a hiking path, or who took off their masks for a bike ride? Would they turn their neighbours in to the police for hosting Christmas dinner? Why, yes they would!

Det verste med alt som har skjedd i Canada er ikke Trudeau-regjeringens massive overgrep. Krisen er at han har klart å beholde jobben. Det er fristende å si at Canada derfor ikke fortjener bedre, men så husker man truckerne, og andre som protesterte.

Et flertallsdiktatur er fortsatt et diktatur. Så lenge individets friheter er under angrep, så må man reagere.

Det toppet seg i 2022. Befolkningen ble oversvømmet av apper som måtte brukes for å få tillatelse til å forlate landet eller besøke restauranter, barer og treningssentre. Vaksinetvangen førte til truckernes aksjoner som startet i januar.

Barna ble hardt rammet.

Kids were kept out of schools – indefinitely, it seemed back then – ensuring an entire generation fell behind in their education, mental, social and emotional development.

Så møttes bullshit-arbeidere hverandre på Zoom, og tvitret rasende om disse nazistiske anti-vaxxerne som delte ut gratis pølser til hjemløse og bygde hoppeslott til barna. Myndighetene fokuserte på å erstatte kvinners rettigheter med transrettigheter.

Kvinnefengslene ble overfylt av voldtektsdømte menn som identifiserte seg som kvinner. Dette ble offisiell politikk i 2022.

Offenders will be placed according to their gender identity or expression in a men’s or a women’s institution, if that is their preference, regardless of their sex (ie, anatomy) or the gender / sex marker on their identification documents.

Dermed må kvinner i fengsel dele celle med voldteksmenn i parykker. Halvparten av de mennene som plutselig identifiserer seg som kvinner er dømt for seksuelle overgrep.

Truckernes Freedom Convoy skapte et håp, men Trudeau og hans WEF-penetrerte visestatsminister Chrystia Freeland styrer fortsatt landet, etter grove overgrep mot fredelige demonstranter.

Canadas parlament undersøker myndig­hetenes tyranni under pandemien

Nå ønsker regjeringen å fjerne befolkningens rett til å eie jaktvåpen. De vil altså begrense volden mot fugler og hjort.

This proposed ban on hunting arms would constitute the largest gun ban in Canadian history.

Slik gjør man befolkningen mer avhengig av importert mat og store butikker. Man får bare håpe det fortsatt fins folk som er villige til å kjøre lastebilene som leverer varene.

Om bilene vil nå frem i det langstrakte landet er usikkert, etter at myndighetene nå foreslår et krav om at minst 20 prosent av alle nye kjøretøy skal være elektriske innen 2026. Innen 2035 skal alle nye kjøretøy være elektriske.

På denne måten skal myndighetene sikre at «alle har tilgang til det kjøretøyet man ønsker».

And, as far as the government is concerned, what every good Canadian citizen wants is access to no vehicles at all. Perfect for staying at home!

Det er mulig at myndighetene i Canada bare forsøker å sikre befolkningens trygghet og helse. Men metoden er å skape et dystopisk samfunn.

Trudeau and Co are creating a society in which all lack basic freedoms, and women are deprived of their rights.

Slik ender man opp med individer som er isolert i hjemmene sine, mens de er logget inn som en pornokarakter i Metaverse og venter på leveranse fra Amazon.

Heldigvis finnes det trøst. For hvis livet blir for trist, så bistår staten i Canada gjerne med å gjennomføre assistert selvmord.

Les også:

Reklamefilm for aktiv dødshjelp skaper reaksjoner i Canada

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.