Midt under en vedvarende mangel på soldater, prioriterer forsvaret i Canada et tiltak som er avgjørende for å forbedre nasjonens stridsevne: tamponger for «menn» på deres toaletter.

Dette skal gjennomføres på alle landets militærbaser, skriver RebelNews. En skikkelig god nyhet for alle mannlige soldater som sliter med menstruasjon, altså. Dog er det ikke alle som setter pris på dette tiltaket.

Ifølge offisiell statistikk er det 0,1 prosent av soldatene som identifiserer seg selv som transkjønnede, og 0,2 prosent som beskriver seg selv som ikke-binære. Et flertall av transkjønnede i Canadian Armed Forces (CAF) må anslås å være menn som later som de er kvinner. Kvinner som later som de er menn er, hvis anslaget er korrekt, derfor bare noen få av ti tusen mannlige soldater.

Til tross for de latterlig lave tallene har Department of Employment and Social Development Canada vedtatt at alle føderale arbeidsplasser og militærbaser skal tilby mensprodukter på alle sine produkter innen 15. desember.

I min tid i Forsvaret klarte selv jenter å kjøpe det de trengte av slikt på butikken, men dette er vel for mye å forvente av dagens snøfnugg.

Enkelte baser har allerede mensprodukter for menn tilghengelig på basene. Noen stiller spørsmålet: Hva kan det skyldes at stadig flere forlater Canadian Armed Forces (CAF).

Justin Trudeau har sittet som statsminister for Canada siden november 2015. I hans åtte år har Canada stadig beveget seg i retning av woke-galskap, samtidig som Canada har åpnet sine grenser til innvandrere på en helt ny måte. Samtidig opplever landet en eksplosiv vekst av rusmisbrukere, og de fleste husker vel de tyranniske tiltakene Trudeau og hans regjering innførte under pandemien.

Som Document har skrevet om, er det mye som tyder på at Trudeaus periode nærmer seg slutten. Det er vel tvilsomt om han skaffer fryktelig mange nye velgere ved å tilpasse politikken en mikroskopisk andel av befolkningen som trolig allerede stemmer på Trudeau, som hvert eneste år er en ivrig deltager i Pride-feiringen.

Justin Trudeaus periode nærmer seg slutten

Nok en gang bruker man begrepet inkludering som argument. Slik formulerte viseforsvarsminister Bill Matthews og viseforsvarssjef (Deputy Chief of Defence Staff), general  Wayne Eyre det:

«Inclusive behaviour is a key component of treating one another with dignity and respect.»

Men mange oppfatter denne inkluderingen av noen ytterst få som en gigantisk ekskludering av et massivt flertall av befolkningen, som ikke kan protestere uten å risikere at det får konsekvenser.

I august annonserte CAF et annet velkjent woke-prosjekt for sine ansatte, under navnet Employment Equity, Diversity and Inclusion (EEDI). Mangfold, utfallslikhet og inkludering skal nå prioriteres, og målene er lett gjenkjennelige.

A series of senior leaders have since been appointed as EEDI Defence Team Champions, to “create a more inclusive environment” for women, visible minorities, Indigenous Peoples, disabled people, official languages, and those who identify as 2SLGBTQI+ throughout the Canadian Armed Forces (CAF).

Man skal inkludere funksjonshemmede i forsvaret, altså. Samt alle mulige seksuelle preferanser som viker fra normalen, og alle former for minoriteter som ikke kan beskrives som en vanlig hvit innfødt canadier.

Det er interessant å sammenligne Canada og Kina når det gjelder hvordan de forsøker å rekruttere nye krigere.

Antall nye rekrutter sank med 35 prosent forrige år. Løsningen er neppe tamponger på herretoalettene. Men skattebetalerne i Canada kan kanskje finne trøst i at deres skattepenger i det minste har sørget for at CAF står klare til å ta imot flere brigader av kvinner som later som de er menn.

Kjøp «Normløst» av Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.