I nattens sending tar Tucker opp noe svært viktig: Våre ledere ser «oppover» – mot idealer og intet offer er for høyt for å realisere dem. Det virker nærmest som de tror de er allmektige: De vil skape et helt nytt samfunn for å redde kloden. De samme lederne som er solidariske med hverandre, er samtidig usedvanlig hårsåre for kritikk. jfr Trudeau i Canada. Beskyldninger om rasisme og høyreekstremisme sitter løst.

I dag ble det nevnt at Gahr Støre ikke nevnte reforhandling av utenlandqskablene da han var i Berlin, men derimot fikk vi høre at den nye regjering ønsket «tettere samarbeid», dvs mer norsk fossekraft. Dette midt i strømkrisen. Tror noen fortsatt den er tilfeldig?

 

Tucker ble kåret til den mest populære programvert på kabel-TV i USA i 2021. Han gjør det ved alltid å «være foran» og han nevnte Stop the Steal som ett av temaene som fører til avskilting. Det gjelder også hans egen arbeidsgiver, så han pirker også borti sensuren på Fox.

Tucker er et must og vi vil legge ut hver eneste sending fremover i det som ser ut til å bli et skjebneår.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.