Ryktene skal ha det til at Rupert Murdoch tok trusselen fra Chuck Schumer og Mitch McConnell alvorlig og grep inn overfor Tucker Carlsons 6. januar-dekning. Det er et faktum at tredje sending ikke var like eksplosiv som de to første.

Mest oppsiktsvekkende var det at Tucker overhodet ikke nevnte de fire demonstrantene som døde: Ashli Babbitt og Rosanne Boyland ble begge drept, mens Benjamin Phillips og Kevin Greeson døde av hjerteattakk som følge av sjokkgranater.

Tucker tok spesifikt for seg justisminister Merrick Garland, som så sent som denne uken påsto at fem politifolk ble drept av demonstrantene. Det er blank løgn. Ingen døde. Brian Sicknick døde dagen etter. De fire andre begikk selvmord.

Det ville vært naturlig å stille de to drepte demonstrantene opp mot Garlands løgn.

Sharyl Attkisson mener å vite at Tucker ble utsatt for press.

Evidently the Rumors Were Likely True: Tucker Carlson Softens J6 Reports and Releases NO NEW VIDEO After Threats from Schumer and Others

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.