Advokatene til spesialkomiteen for 6. januar hadde tilgang til det samme videomaterialet som Tucker og hans folk senere fikk se. De laget digitale merker i det de hadde sett. Tucker visste derfor at også Liz Cheney og Demokratene visste at politimannen Brian Sicknick ikke ble slått i hjel den dagen, at QAnon-Jacob Chansley ble geleidet fredelig til Senatet av ni politifolk og at Ray Epps var mer til stede enn han selv innrømmet.

De visste det, men likevel gjorde de ikke noe med det. Chansley ble dømt til fire års fengsel for å ha vandret gjennom korridorene, og justisminister Merrick Garland hevdet at fem politifolk ble drept av demonstrantene selv etter at det var bevist at det var en løgn.

Denne kyniske manipulasjonen av sannheten er det som har gjort størst inntrykk på Tucker, sier han til Glenn Beck. Demokratene og deres makkere Liz Cheney og Adam Kinzinger var villig til hva som helst for å vinne over Trump.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.