Mange har spekulert på hvorfor Tuckers varslede gjennomgang av 6. januar-videoene ikke ble den eksplosive storyen som var varslet. Første sending holdt hva den lovet: Den viste at QAnon-Jacob Chansley ble eskortert rundt av opp til ni politifolk. Den viste at klippet som ble spilt av Josh Hawley som løp var manipulert. Seerne trodde at resten av uke skulle bli full av avsløringer. Men slik ble det ikke. Hvorfor ikke? Fordi Chuck Schumer sto i Senatet mandag og truet Rupert Murdoch til å legge press på Tucker. Murdoch trengte kanskje ingen overtalelse. Han er blitt en innbitt motstander av Trump. Han kontrollerer ledersidene i New York Post, Wall Street Journal og Fox. Disse tre vendte seg mot Trump samtidig og det var ikke tilfeldig.

Det er ikke sikkert det er Murdoch selv, men hans sønn Lachlan som satte foten ned. Men tror virkelig Murdoch-familien de vil klare seg uten Tucker, Hannity, Laura og Watters? Deres rykte blant MAGA er allerede frynsete og det skal ikke mye til før de vender Fox ryggen.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.