Tucker er bundet av kontrakten med Fox ut januar 2025 og Fox gjør alt de kan for å holde på ham slik at han ikke kan jobbe for andre eller seg selv. Men hans advokat sier at den som tror Tucker lar seg målbinde må tro om igjen.

Det at Fox ikke vil gi slipp på Tucker tyder på at noe av hensikten med å sparke ham var å parkere ham slik at han ikke kan være en spydspiss for Maga og Trump i 2024. Styreformann for Fox, tidligere Speaker of the House, Paul Ryan, tilhører Never-Trump’erne.

Tuckers popularitet ble hans bane. Jo høyere ratinger og jo mer ærlig og direkte Tucker var, jo reddere ble Murdoch og BlackRock. De så hva Tucker var i stand til. Han kunne vippe valget til fordel for Trump. Amerika er på vei utfor stupet og Tucker og Trump kunne sammen redde det.

Ved å sparke ham viser Rupert Murdoch og sønnene hva de er laget av: De vil heller at USA går nedom og hjem.

Men den som tror Tucker lar seg passivisere tar feil.

«The idea that anyone is going to silence Tucker and prevent him from speaking to his audience is beyond preposterous,» Carlson’s attorney Bryan Freedman told the outlet.

Tucker har et navn som ingen andre på tv. Hans første lille videosnutt etter at han gikk av, ble sett av nesen 54 millioner i løpet av et døgn. Det gjør Tucker til en maktfaktor.

Både Newsmax, Rumble og Elon Musk har henvendt seg og kommet med forslag. En ting er sikkert: Tucker vil ha frie hender.

Seertallene til hans gamle program er mer enn halvert.

Republikansk kandidatdebatt

Ryktene skal ha det til at Tucker leker med tanken på å arrangere sin egen debatt for republikanske kandidater. Det skal være to offisielle og det er ikke sikkert Trump vil være med, gitt hans solide ledelse. Det er dessuten stor misnøye med Ronna McDaniel som leder RNC.

En debatt moderert av Tucker kunne være det som skulle til for å gjøre debatten levende og interessant.

Carlson has yet to publicly announce what his future in the public eye will be, however, sources close to him told the Washington Post that Carlson is considering moderating a debate between Republican presidential candidates. A debate held by the conservative pundit would fall outside the Republican National Committee debate system as the first two debates have already been announced.

 

https://www.washingtonexaminer.com/news/tucker-carlson-to-fight-fox-news

 

 

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.