Tucker Carlson har via sin advokat underrettet Fox om at de etter hans mening har brutt kontrakten ved å lekke Tuckers interne kommunikasjon til mediene.

Tucker har en kontrakt med Fox som løper til januar 2025, men han mener seg nå løst fra den.

Carlson’s lawyers have written a letter to Fox accusing them of violating his contract. “The letter — from Carlson lawyer Bryan Freedman to Fox officials Viet Dinh and Irena Briganti — said Fox employees, including ‘Rupert Murdoch himself,’ broke promises to Carlson “intentionally and with reckless disregard for the truth.”

The lawyer is declaring some of these broken promises “fraud.”

Notably, the letter alleges Fox broke an agreement with Carlson not to leak his private communications to the media and not to use Carlson’s private messages “to take any adverse employment action against him.”

Det det kan siktes til er en epost Tucker skrev i forbindelse med 6. januar der han beskrev en scene der Maga-folk trasher en motstander. Tucker sier han grep seg i å dele deres raseri, for bare å gripe seg selv i det: Han ønsket ikke å bli som motstanderne.

Dette trodde New York Times skulle kompromittere Tucker i seernes øyne, men det motsatte skjedde: For publikum var det et tegn på at han var som dem. Det menneskeliggjorde ham.

Regimemediene har ikke klart å knekke den unike kontakten Tucker har med sitt publikum. De forstår den ikke.

Carlson is also claiming that Briganti, Fox’s longtime communications and PR chief, attempted to “undermine, embarrass, and interfere” with Carlson’s future business prospects, which he maintains would constitute another breach of his employment contract.

“Make no mistake; we intend to subpoena Ms. Briganti’s cell phone records and related documents, which evidence communications with her and all media, including, but not limited to The New York Times,” the letter from Carlson’s lawyer said.

Carlson’s lawyers told Fox News that with litigation likely, it needs “to preserve all existing documents and data.”

Tucker antydet i sitt siste videoklipp at han kommer til å dele historier om det som skjer på innsiden av de store selskapene, herunder Fox.

Det kan være Fox for sent oppdager at Tucker på fri fot er en farlig motstander. Det later ikke helt til at de skjønte hva de gjorde.

Hvis Fox har tatt ordre fra Demokratene og lagt 6. januar-filmene i skuffen fordi de forteller at 6. januar var en inside-job, kan det kompromittere Fox i et valgår.

Tucker har sagt det før i trepartserien the Purge. Allerede den gang reagerte Chuck Schumer kraftig. Vi vet at hans reportasjer om 6. januar var noe av det Murdoch reagerte kraftig på.

Ikke så rart for det er den historien de skal bruke til å stille Trump for retten. Det er vanskelig å vinne et valg fra cella. Men med Tucker som sheriff er det ikke sikkert det blir han.

Hvis det skulle være en slik deal mellom Fox’s styreformann Paul Ryan og Demokratene vil ikke Tucker nøle med å blåse den.

 

https://www.breitbart.com/the-media/2023/05/09/nolte-tucker-carlson-announces-new-show-on-twitter-soon/

 

 

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.