Trump har bestemt seg. Han stiller ikke til debatten blant Republikanske kandidater som Fox avholder 23. august. I stedet stiller han til intervju med Tucker.  Trump og Tucker slår dermed to fluer i ett smekk: Begge har en høne å plukke med Fox og den Republikanske ledelsen.

Tucker intervjuet nylig nykommeren Vivek Ramaswamy på sin Twitter-kanal. I løpet av 24 timer var intervjuet sett av 31 millioner mennesker. Tucker har en formidabel appell og den er ikke blitt mindre etter at han begynte for seg selv.

Han og Trump kan bli en formidabel kombinasjon.

Trump sier han ikke trenger å stille til en debatt blant kandidater som han har en 50 prosent ledelse over. Han kan også komme til å droppe den andre debatten, også den ledet av Fox-ankere.

Fox trodde de var smarte ved å sparke Tucker og ha regien på debattene. Nå får de smake sin egen medisin.

Trump’s decision to sit down with Carlson is a major affront to Fox News’ coverage of the Republican primary race, The NYT reported. Further speculation also implies the former president may skip the second primary debate held later in the year, according to the outlet.

Ingen har som Tucker vist makten som konservative har hvis de bedriver ekte journalistikk.

 

https://dailycaller.com/2023/08/18/trump-tucker-carlson-interview-gop-debate/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.