Jesse Watters tar over sendetiden Tucker Carlson hadde, kl 2000. Fox har mistet en tredel av seerne og kaver for å stabilisere seertallene. Laura Ingraham vil bli flyttet frem til kl 1900. Men problemene er ikke slutt for Fox.

Republikanernes nasjonale komite, RNC, har bestemt at Bret Baier og  Martha McCallum skal være programledere i den første debatten blant kandidatene i primærvalget i august. Men Baier er en rød klut for Maga-velgerne. Det var han som erklært Arizona for Biden før opptellingen var ferdig.

Det både RNC, Fox og Rinos frykter er at Tucker skal finne på noe som tar all oppmerksomhet. Hvis han starter live dabatter kan det stjele alle seerne og Fox vil sitte igjen med to tamme problemledere.

I de tidligere debattene har det vært programledere som har vært fiendtlig innstilt til Trump, som Chris Wallace. Han er ute.

Fox forstår ikke dynamikken i sendeflaten. Tucker fungerte som et tog som dro alle andre med seg. De sparket toget og sitter igjen med løse ender. Watters er flink, men han er ikke Tucker.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.