Forholdene på Fox er blitt så betente at kolleger lekker råtape som viser nyhetsankere som gjør negative grimaser om personer som intervjues og trekker i tvil om Biden vant. Samtidig går stjernetrioen Tucker, Hannity og Ingraham all in for at valget må kontrolleres.

Sandra Smith kommenterer en Washington-advokat som intervjues av Trace Gallagher, advokaten sier at mistanken om valgjuks må legges død. Det går ikke an å akseptere et resultat bare fordi det kunngjøres av CNN. Da er det Sandra Smith må vise sin forakt. Gallagher lot seg ikke affisere, og noen er internt blitt så provosert at de lekket tapen.

Dette bekrefter det mange av Trumps velgere har ant lenge: at flere av nyhetsankrene på Fox er motstandere av Trump og er villige til å bruke jobben for å vise det.

De mest populære talkshow-vertene er imidlertid dedikerte Trump-tilhengere. Det er de som trekker seere. Hva vil skje om Tucker Carlson, Sean Hannity og Laura Ingraham skulle forsvinne?

Samtidig opererer ikke motstanderne, programverter som Sandra Smith, Eric Shawn, Bret Baier og Martha McCallum i et vakuum. Noen har gitt dem grønt lys eller oppfordret dem til å gå imot Trump. Det er dristig, for uten Trump-tilhengerne er det ikke mye igjen av Fox. Da risikerer de at konkurrenten One America Network, OAN, tar over.

Sprekkene har vært tydelige lenge, men når det er mistanke om massiv valgsvindel og man tar parti for svindlerne, er det et åpent spørsmål hvor lenge kanalens profil vil bestå.

Det er ikke sikkert det er den Demokrat-vennlige fløyen som trekker det lengste strå. Vinden blåser i Trumps retning. Det er bare støyen fra Trump-hatende medier som kan gi inntrykk av noe annet.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.