Det var en selvsikkerhet over professor i økonomi ved universitetet i Bejing, Di Dongsheng, som fortalte at Kina er blitt svært sikker på at de vil vinne over USA. At de allerede har seieren i boks. Takket være «hjelpere» og «venner» på innsiden.. Stillbilde: Fox News.

Det Tucker, Hannity og Ingraham forteller om kinesisk infiltrasjon av Amerika og elitens og storselskapenes frivillige samarbeid, er så alvorlig at de må få konsekvenser: Enten tar USA kampen opp eller det blir en nasjon forrådt av sin egen elite.

Tucker Carlson forteller historien om hvordan Fang Fang fikk Demokraten Eric Swalwell på kroken. Swalwell har vært blant de mest rabiate Russia collusion-kolportørene. Så viser det seg at han selv sitter på Kinas krok. Han er bare en i rekken av amerikanere i posisjoner som løper Kinas ærend.

 

Ingraham dokumenterer hvordan toppene på Wall Street møter kinesiske ledere for å planlegge for en gjenopptakelse av det gode samarbeidet bare Trump er borte. De bryr seg om hva som er godt for deres selskap, ikke Amerika.

Velgerne har begynt å skjønne det: De selger ut Amerika.

En eventuell Biden-administrasjon vil polarisere USA ytterligere. Det blir ingen tilbakevenden til en ny normal.

 

Kjøp Asle Tojes siste bok her! Vi pakker og sender for deg hvis du skriver «julegave» i meldingsfeltet.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.