Eric Swalwell ble rekruttert av Fang Fang som hjalp ham å stige til topps. Kina kan ha hatt en mann på innsiden av etterretningskomiteen i Representantenes hus. 

Eric Swalwell, Demokrat fra California, har vært blant de mest hissige til å anklage Trump for å være en russisk agent. Nå viser det seg at beskyldningene han rettet mot presidenten, i virkeligheten gjelder ham selv. Swalwell ble et villig redskap for en kinesisk spion som hjalp ham å bli valgt til Representantenes hus. Der ble han plassert i etterretningskomiteen av Nancy Pelosi. En kan derfor anta at Kina har hatt en fot innenfor en av de mest sensitive komiteene i Kongressen, hvor bl.a. trusselen fra Kina evalueres.

Den intensiteten Swalwell har lagt for dagen i sine angrep mot Trump, ser ut til å være en kompensasjon for at han selv var kompromittert.

Fang Fang heter kvinnen som kom til USA for å gå på college. Hun var over 30 år, noe som burde påkalt mistanke. Hun bosatte seg i California og meldte seg inn i en rekke venstreorienterte organisasjoner. Slik fikk hun et nettverk.

En av dem hun kastet sine øyne på, var Eric Swalwell. Hun ble hans elskerinne og bidro til hans valgkamp. Hvor mye er ikke kjent. Men Swalwell ble innvalgt i Representantenes hus. Der havnet han i etterretningskomiteen. Det må godkjennes av Speaker of the House, Pelosi.

Fang apparently pulled in large amounts of money from a variety of sources to help Swalwell get elected to Congress. It’s not entirely clear from where all of that money came. We do know that Fang helped Swalwell secure the support of his district’s Asian-American community, which political analysts have cited as a critical factor in his win in 2012.

Fang Fang var meget aktiv. Hun hadde et amorøst forhold til minst to borgermestere i Midtvesten. Hun fikk plassert en lærling i Swalwells kontor.

Det var Axios som detonerte historien tirsdag. Hvis den hadde kommet ut før valget, kunne den hatt større konsekvenser. For det er flere sider ved storyen.

Fang Fang er ikke den eneste kinesiske spionen som har penetrert eliten. Nestoren blant Demokratene i Senatet, Dianne Feinstein, hadde en kinesisk spion som sjåfør i tyve år. Han kunne høre hennes telefonsamtaler og kontakter, en unik tilgang for en fremmed makt.

FBI ble klar over Fang Fangs «aktivitet», og i 2015 advarte de Swalwell mot henne. På denne bakgrunn er det nærmest uforståelig at Fang Fang lyktes å dra tilbake til Kina i 2015.

Laura Ingraham spilte flere klipp der Swalwell kaller Trump en russisk agent. Det er velkjent. Men det som er mindre kjent, er at han hele tiden har forsvart Kina. Han har også angrepet Director of National Intelligence, John Ratcliffe, fordi han har sagt gjentatte ganger at Kina er en mye større trussel enn Russland. En slik desinformasjon kan lede tanken hen på at Swalwell ble rekruttert og faktisk opererer som stråmann for Kina.

Republikanerne spør hvordan det er mulig at denne mannen fortsatt kan sitte som medlem av etterretningskomiteen i Representantenes hus.

I fjor ville Swalwell bli president. Avsløringen kom samtidig som en video ble kjent der en kinesisk professor sier at Kina har flere venner i toppen av den amerikanske eliten som fikser ting for Kina.

Swalwell har omsider reagert på avsløringen i Axios: Han sier historien er et resultat av hans angrep på Trump.

 

https://www.document.no/2020/12/09/kinesisk-spion-infiltrerte-kongressen/

Kjøp Asle Tojes bok her! Vi pakker og sender for deg hvis du skriver «julegave» i meldingsfeltet.