Visepresident Mike Pence ba om forståelse for at en riksrettssak mot Trump bare ville føre til økt spenning og splittelse i det amerikanske samfunnet. Men Demokratene trumfet igjennom en ny og bortkastet sak mot den sittende presidenten, samtidig som de skrur opp fordømmelsene, for ikke å si forfølgelsene av Republikanere som ikke har gjort avbikt og tatt avstand fra Trump.

I dagens sending vises eksempler på galskapen som preger Demokratenes ferd mot Det hvite hus. AOC (Alexandria Ocasio-Cortez) D-New York sier hun er redd for at republikanske kolleger i Kongressen vil drepe henne, mens hennes kollega Eric Swalwell (D-California) som havnet i den kinesiske agenten Fang Fangs fang, er oppnevnt til medlem i komiteen som skal lede riksrettsforhandlingene.

Rep. Eric Swalwell (D-Calif.) has said he did nothing wrong. His office, which hasn’t returned repeated requests for comment, has told news outlets that Swalwell cut ties with the suspected Chinese spy Fang Fang nearly six years ago.

Chang pointed out that David Vitter, the former Republican senator from Louisiana, also registered to work for Hikvision.

“This means we need to get China out of our political system, we need to cut our ties with the regime,” Chang continued. “We know that they’re exploiting the openness of our political system to overthrow our government.” (The Epoch Times)

Hans Rustad spør Geir Furuseth hvor dette skal ende. De blir ikke enige, men begge er enige om at Demokratenes hardkjør helt klart peker mot «krisemaksimering», et nærmest selvforklarende begrep som er godt kjent fra utallige marxistisk-inspirerte bevegelser…

Sendingen premierer på YouTube og Rumble etter kl 20, og den blir også tilgjengelig på våre Facebook-sider og som podkast på PodBean.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂