Trumps intervju med George Stephanopoulos får Trump-hatende Demokrater og medier til å gå bananas. Kanskje det var meningen.

Da Trump fikk spørsmål om han var villig til å se på såkalt «oppo research» fra en fremmed makt. Trump svarte et «why not?»

“I think you might want to listen. There’s nothing wrong with listening. If somebody called from a country – Norway. ‘We have information on your opponent’ – Oh, I think I’d want to hear it. It’s not interference. They have information. I think I’d take it,” said the President.

For hans motstandere lyder dette som at Trump innrømmer for åpent kamera at han fikk materiale fra Putin. TV-ankerne og kommentatorene gikk fem på, og i natt var det Russia collusion-hysteri om igjen.

Men Bob Mueller la den ballen død. De fant ikke bevis for noen collusion. Trump kan erte mediene så mye han vil.

Det kan tyde på at det er det han gjør. Ikke alle synes det er like smart. Men Demokratene begynte igjen å snakke om riksrett og mye tyder på at at den jevne amerikaner er lei alt skrålet om obstruction of justice og Russia.

Around 60 lawmakers – all Democrats except Rep. Justin Amash (R-MI) – endorse impeachment. Presidential candidate and Rep. Eric Swalwell (D-CA) immediately added his name to the impeachment roster after Mr. Trump’s comments on ABC.

“We must stop this lawless President from tearing down our democracy,” said Swalwell. “His relentless attacks on our rule of law and numerous efforts to obstruct justice and Congress have reached such a point to require extraordinary action.”

Hvis Demokratene velger å bruke de neste to årene på riksrett kan det bli en boomerang.

Sarah drar hjem

Trumps pressetalskvinne i over to år, Sarah Huckabee Sanders, går av og drar hjem til Arkansas. Det opplyste Trump torsdag under et møte med grupper som får fanger i jobb igjen, et ledd i den store kriminalreformen.

Det ble utvekslet mange varme ord. Trump takket Sarah av hele sitt hjerte. Hennes far, Mike Huckabeen, sa på Fox News at datteren virkelig holder av presidenten og kommer til å fortelle om hvor mye hun verdsetter ham, nå som hun slutter.

Det ligger ingen dramatikk bak avgangen, kun et ønske om å være mer sammen med barna.

Skuespilleren Alec Baldwin har kritisert Huckabee for å ha en datter som er talerør for en fascist.

Sarah har personlig fått føle dette hatet. Hun og familien har måtte rømme restauranter fordi aktivister har kommet inn og plaget dem.

 

 

 

Trump appears to have inadvertently infused Democratic investigations after ABC interview

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂