Det som utspller seg i USA, trosser enhver forstand. Tucker Carlson har ved sin sannhetskjærlighet blitt en maktfaktor. Folk ser en redning i å komme på hans show. I natt var det ekteparet fra St. Louis som nesten ble lynsjet av en mobb og måtte forsvare seg med våpen. Truslene har ikke avtatt. Tvert imot. De hagler inn, og det er dødstrusler som må tas alvorlig.

Denne siden av woke blir ikke berørt i norske medier. De snakker kun om hatet på høyresiden. At venstresiden og Demokratene har fyrt opp under hatet mot USAs president og hans medarbeidere. At det er en sammenheng mellom Russia collusion, riksrett, Mueller-rapport, seksuelle anklager, skatt, den systematiske mistenkeliggjøringen og fysiske trusler, blir ikke omtalt i norske medier.

Tucker sier at Chuck Schumer hevder at Antifa er et fantasiprodukt. Den samme bagatelliseringen driver NTB med. Men vi kjenner uttrykket på mange av aktivistene. De har noe til felles, og de er skremmende.

Tucker nevnte flere av dem ved navn i natt: De to advokatene fra prestisjeuniversitetet som kastet en brannbombe mot en politibil i New York, burde vært stoff i alle medier, men det feies under teppet. Det ville ødelegge for BLM-dyrkelsen. For det er dét det er: dyrkelse.

Man går så langt at man henger ut ofrene. Woke-mediene fremstiller ekteparet i St. Louis som overgripere, ikke ofre! Underkastelsen under woke og BLM går så langt at man fordreier en trusselsituasjon. Men McCloskey var i natt på Tucker igjen og fortalte at truslene var så alvorlige at de ringte politiet. Intet svar. Ingen kommer. Sheriffen er republikaner, men har ikke tatt kontakt.

Slik er endestasjonen i BLM-Amerika: Du ringer politiet, men ingen tar telefonen.

Her lager HBO og Netflix serier om et høyredreid USA, alt mens et revolusjonært USA ruller frem for våre øyne.

Det er makt! Å kunne fortelle oss at det vi ser, er noe annet: Det er ofrene som farlige!

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.