Seymour Hershs historie om hvordan Biden-regimet sprengte russernes viktigste rørledning til Tyskland med norsk hjelp, vil ikke forsvinne selv om myndigheter og medier har lagt lokk på saken og nekter å uttale seg. Hvis en sak er stor nok, vil den leve videre.

Denne uken har sabotasjen vært tatt opp i EU-parlamentet av representanten Clare Daly fra Irland. Hun nevner eksplisitt Norges rolle.

Den blir fortsatt nevnt på Tucker, to ganger denne uken. Det vil dukke opp nye biter i puslespillet. Teorien er ganske enkelt den mest overbevisende. Det har ikke kommet noen dokumentasjon på den offisielle versjonen: at russerne skal ha sprengt sin egen rørledning.

Tausheten undergraver tilliten til myndighetene og troverdigheten, begge deler nødvendige i en krig.

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Følg oss på Rumble. Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Document presiserer at henvisningen til Hugin ikke er ment som en påstand, men en illustrasjon på hvordan norsk dypvannsteknologi kan anvendes også til militære formål. Vi vet ikke om det er tilfelle i dette tilfellet.

 

 

Kjøp bøker fra Document!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.