Tucker Carlson er blitt et begrep ikke bare i den amerikanske medieverdenen, men over hele verden har talkshow-hosten fra Fox News fått sine faste følgere, som hos Documents egen redaktør, Hans Rustad, som vel har sett samtlige sendinger med Tucker siden 2016.

Tucker hjelper folk til å se sammenhenger makten ikke vil de skal se eller forstå. Les bare Rustad kommentar fra onsdag:

I de blindes rike er den enøyde konge

Det er ikke alltid så lett å finne Tucker på YouTube, men denne sendingen fra torsdag kveld (20. mai) ligger altså ute. Vi har lastet den ned, og presenterer den her slik at flere kan forstå at det som skjer i USA har meget stor betydning for hva som skjer andre steder i verden. Tucker, og forhåpentligvis også Document, hjelper deg til å forstå hva som skjer også i Norge.

Ikke fortvil om du synes engelskunnskapene dine er for dårlige til at du tror du kan følge med. Det er mulig å få sendingen tekstet ved hjelp av YouTubes tekstgenerator. Se hvordan under videoen, som kommer her:

 

Klikk først på tannhjulet (Innstillinger):

Klikk så på Teksting:

Velg så engelsk først, og når det er gjort kan du klikke på Automatisk:

Da er det bare å bla seg ned i menyen til du kommer til ‘Norsk’ eller et annet språk du foretrekker å se tekstingen på!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.