Den som ønsker en fordypning i Tucker kan se den her. Det gir mer dybde å se hele sendingen: Legg merke til hvor mye Tucker og Ingraham legger vekt på språk. Det skjer knapt at norske journalister kommenterer politikernes eller eget språk, men i en polarisert og ideologisert tid, er språket nøkkelen til forståelse.

Demokratene har satt rekord i å si at det ikke er noen krise på grensen, alt er i orden, når alle ser det motsatte.

Hvis man skal studere oppløsningen av USA må man følge Tucker og Laura daglig. Vi gir deg sjansen.

Den nominerte sjefen for husløse sier at roten til at folk havner på gata er rasismen hos hvite. En person som er nominert til kommisjonen for tildeling av kringkastingslisenser, FCC, sier at Fox ikke burde få lov til å distribueres over kabelnettet.

Dette er standarden Biden setter.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.