Ayaan Hirsi Ali sier Joe Biden i en tale siterer profet Muhammed og legitimerer sharia. Hirsi Ali sier at Biden må forstå implikasjonen av hva han sier og be om unnskyldning. Hvis ikke er det et uttrykk for at Biden sier hva som helst for å sanke stemmer blant det organiserte Brorskapet i USA.

Tucker spiller klipp der Biden går voldsomt ut mot Trump for «muslim ban», det midlertidig innreiseforbudet fra seks hovedsakelig muslimske land, rett etter at Trump tiltrådte. Anti-Trump-mediene gikk i fistel, til tross for at Obama hadde innført samme regel.

Biden spinner et narrativ som etterhvert er velkjent. Hirsi Ali forstår sharia, men hvis hun tror at Biden kan overtales til å beklage har hun ikke forstått at dette narrativet utgjør en grunnfortelling for Demokratene: Forestillingen om en stor høyreekstrem sammesvergelse, vandrehistorien om farlige, hvite.

Men Hirsi Ali har interessante opplysninger: Hun har hørt fortsettelsen av talen Tucker har klippet fra. Biden har rotet seg inn i islams grunnprinsipp om å fremme det gode og stanse det forbudte. Først med hånden, deretter med tungen og til sist med hjertet. Biden har ikke forstått at dette er en anbefaling av jihad og shariastraffer. Islam pålegger muslimer å være håndhevere av loven, den religiøse loven.

Han fremstiller muslimer som ofre for mobbing i skolen. Slik vi kjenner det fra Europa er ikke akkurat muslimer kjent for å være ofre. Men de spiller offerkortet som myndighetene gir dem belønning for.  Det er en vinn-vinn, tror begge parter. Men noen betaler prisen og det er vanlige borgere. Det har begynt å gå opp for vanlige mennesker og derfor går ikke Bidens budskap hjem som før. De har sett hva representanter som Ilhan Omar går inn for: Politiet er råttent helt inn til ryggmargen, som hun nylig sa. Amerikanere flest ser at hun er antiamerikansk, og denne antiamerikanismen sitter i Kongressen.

Jo mer Biden jatter med Omar og hennes følgere, jo større avstand legger han til moderate Demokrater og uavhengige.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.