Nytt

Sylvi Listhaug og hennes danske motpart, Inger Støjberg har etablert både et faglig samarbeid og personlig vennskap med Ayaan Hirsi Ali.

Sammen skal de tre arrangere en stor konferanse om likestilling og ytringsfrihet. Alle tre er bekymret for kvinners stilling når islam vinner frem.

Kanskje Listhaug burde begynne med sin egen regjering som vil påtvinge Blidensol sykehjem i Stavanger retten til å bære hijab.

Den offisielle politikken er selvmotsigende og kolliderer med de gode og oppriktige motiv Listhaug, Støjberg og Ali har.

De er selvsagt mest bekymret for alle de muslimske kvinnen som vokser opp uten mulighet til å bruke friheten andre tar som en selvfølge.

Men faktum er at også skandinaviske kvinners frihet er truet hvis islam får lov til å bre seg.

VG og Oda Leraan Skjetne viser at de enten ikke forstår hva Listhaug, Støjberg og Ali sier, eller de vil gjendrive det. De har bedt Lars Gule faktasjekke påstandene om at Skandinavia ikke har turt å ta en islam-debatt. VG har nok problemer med å svelge en slik uttalelse. Avisen har selv gått inn for hvitvasking av islam.

Da er det godt å kunne støtte seg på den tidligere terroristen in-spe. Gule beklageer at de to statsrådene vil samarbeide med Hirsi Ali.

– Hun har dratt til USA og knyttet seg opp til svært konservative miljøer. Hun har inntatt en underlig islamfiendtlig, tidvis islamofob, posisjon, sier Gule til VG.

Han mener Ali har en tendens til å være altfor generaliserende i sin kritikk av muslimer.

– Hun vil ikke distingvere mellom islam og ekstrem islamisme, og har en urimelig fiendtlig holdning til hele den islamske religionen, sier forskeren.

(Distingvere!) «En urimelig fiendtlig holdning»! Gule rekker ikke Hirsi Ali til anklene. Det er en fornærmelse at VG i det hele tatt har bedt ham uttale seg om Hirsi Ali. Med det sier VG hvilket nivå avisen befinner seg på.

Så lenge politikerne fortsetter å henvende seg til disse mediene skjer det ingenting. De risikerer å smitte politikerne med uvirkelighet.

Slik at de glemmer hva som foregår rett utenfor stuedøren.

En iransk-svensk kvinne, Sheila Fors beskriver hva som foregår i Sverige. «Vargarna kommer efter», skriver hun. Først har salafismen ødelagt Midtøsten, nå har den fulgt med på lasset til Europa og vokser i Sverige.

Det svenske samfunnet er gudløst, sekularisert, hedonistisk. Det er ute av stand til å forstå et salafist-samfunn, og vice-versa.

Sverige risikerer å bli delt i to.

Det som oroar mig är den muslimska fundamentalistiska väckelse som stjäl framtiden, hoppet och friheten från de nyanlända. Efter att den förött sitt hemland och gjort det fattigt, förtryckande och obeboeligt, förföljer den religiösa fanatismen nu sina offer till det nya landet. Som en vargflock som tagit sig in i fårhagen kannibaliserar den på människors frihet och trygghet.

Den rövar barnen och ungdomarna från familjen och fyller deras sinnen med undergång och utanförskap. Kvinnor tvingas till ofrihet för att inte anses vara tillgängliga för en ideologi som kallar övergreppen på otrogna och avfälliga för en gudstjänst. Vargarna kom inte med trygghet och fromhet som de själva hävdar. De kom med kontroll och fruktan.

Sheila Fors ser en slående likhet med utviklingen i Iran før revolusjonen: Alliansen mellom kommunister og islamister. Kommunistene tror at de har samme mål som islamistene. De hater det bestående. De vil begge ha revolusjon. Men det er en svart revolusjon, en revolusjon under det svarte flagget som hogger hodet av kommunistene.

Samma svarta revolution som förödde allt när islams guldålder gick under i Baghdad på 700-talet, förödde Iran på 1970-talet och drog fram i Acheprovinsen i Indonesien och i Syrien på 2000-talet.

Den som ser islamismen som ett hot mot Sverige ska alltså veta att den ses som ett ännu större hot för de invandrare som bor i våra förorter. Det största hotet riktas mot kvinnorna, alltid mot kvinnorna. Den egendomligaste av allianser verkar ha uppstått mellan islamismen och feminismen.

Fast de borde vara varandras fiender förenas de än så länge i ett gemensamt hat mot den vite mannen. Det liknar den allians kommunister, demokrater och islamister hade mot shahen av Iran. De var såta bröder bundna av ömsesidiga löften så länge islamismen behövde kommunisterna och demokraterna. Sedan när den striden var vunnen vändes knivarna mot oss.

Islamistene retter alltid angrepet mot kvinnene. De skal innjages frykt slik at de innordner seg så de ikke lar seg friste av friheten i Vesten. Denne avgrensning er observerbar over hele Vesten, likevel velger våre myndigheter å behandle den som en rett til å være religiøs.

När islamismens program för att bygga ett teokratiskt samhälle, sharia, lanseras i en ny kultur så handlar det alltid om samma frågor: Begränsning av kvinnors frihet, könsåtskillnad, religiös polis (ofta självutnämnd) som kontrollerar efterlevnad av regler och indoktrinering av unga. (Under mitt arbete i Kurdistan fick regeringen en stor donation från Saudiarabien till skola och lärare. Alla var naturligt glada för gåvan tills resultaten visade sig. Skolan var en madrassa som indoktrinerade barnen till fundamentalister. Skolan stängdes naturligtvis och lärarna sändes tillbaka.)

I vårt arbete i Tehusen runt om i Sverige, i Sveriges största skyddade boende för människor utsatta för hedersvåld och inte minst i min mejlkorg får jag dagliga bevis på att precis samma mönster håller på att etableras i Sverige.

Vad ska vi då göra för att hejda vågen?

Sverige splintrer. Det splittes ikke. Det går i oppløsning og rives fra hverandre. En langt mer brutal prosess.

…vårt samhälle driver isär. Ett rikt vitt individualistiskt, gudlöst samhälle som liknar Sodom och Gomorra i islamisternas ögon har svårt att kommunicera med en fattig islamistisk, religiös, moralistisk gruppkultur. Svensk integration försöker förena olja och vatten. Det är ett närmast omöjligt projekt.

Sosialdemokrater vil alltid velge å behandle muslimene som ofre. Hvis de er utenfor er det samfunnets skyld. Derfor er svaret alltid flere bevilgninger og mer dialog, flere konferanser og råd. Slik lurer man seg selv. Alle vet det nå, at det er bare løgn.

Selv Sheila Fors klamrer seg til pedagogiske løsninger som ikke vil fungere. Problemene er allerede for store.

Sverige har allerede kommet så langt ut at samfunnet kun kan holdes sammen med drakoniske midler. Hvorvidt svenskene finner styrken til det, gjenstår å se.

Da vil Sverige ha importert et autoritært styre som vi kjenner fra Midtøsten: I et islamifisert samfunn er det kun den sterke mann som kan holde orden.

Har Listhaug, Støjberg og Hirsi Ali noen anelse om hva som foregår i nabolandet?

 

http://nyheter24.se/debatt/869550-soheila-fors-sverige-islamistiskt-islam

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/likestilling/ayaan-staar-paa-al-qaidas-doedsliste-naa-skal-hun-samarbeide-med-sylvi-listhaug/a/23885936/