Judge Jeanine var ikke på sist lørdag, og det oppsto rykter om at hun var tatt av. Disse er ikke tatt helt ut av løse lufta. Da hun for en tid tilbake sa at Ilhan Omar satte sharia over forfatningen, ble hun tatt av. Venstredreiningen på Fox har foregått en stund.

Men nå har kanalen et stort problem. Dens stjernetalkshow-verter snakker kanalen midt imot. I lengden er det uholdbart. Hvis Trump vinner, blir de værende. Det er vanskelig å se hvordan de kan fortsette under Biden, skjønt hvem vet. Tucker, Sean og Laura er USAs mest populære og drar inn mye penger. Men noe er verdt mer enn penger.

Viktig intervju med representanten Jim Jordan, som sier at Demokratene holdt på fire år med Russia collusion, men de tåler ikke fire uker med valggranskning. Det siste er et velfortjent spark også til norske medier.

Ellers et viktig intervju med Sidney Powell etter ca. 20 min. Hun sier de drukner i materiale. Tre demokratiske representanter kritiserte Dominion-maskinene for noen år siden. Artikkelen har ligget ute på nett inntil nylig. Nå er den borte.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.