Mediene har forsvart Biden, og var de som fikk ham valgt ved å late som han var «fit» der han satt i kjelleren i Delaware. Det er derfor et vannskille når lojale tv-verter som NBCs Chuck Todd slår fast at Biden ikke lenger har velgerne med seg. Han er på vei ned, og det går fort.

During the opening segment on «Meet the Press,» Todd, citing the poll, declared Biden’s 43% approval rating showed he’d «lost his identity,» and was «no longer seen as competent and effective» in the eyes of voters, spelling a potential «shellacking» for Democrats in November.

Det ikke å bli ansett som kompetent, er noe av det mest ødeleggende som kan skje med en president. Trump hadde gode tall på styring av økonomien, selv blant de som ikke likte hans stil.

Bare 5 % mener at Biden har gjort det bedre enn forventet.

«He’s no longer seen as competent and effective, no longer seen as a good commander-in-chief, or perhaps most damaging, as easy-going and likable. In fact, just 5% of adults say Mr. Biden has performed better than expected as president, one of the many lowest firsts and fewest in our poll,» he added.

Historien med Peter Doocy er ikke alvorlig i seg selv, men den viser en mann som mister kontrollen over seg selv. Den føyer seg inn i rekken av slengbemerkninger og raseriutbrudd som synes å øke i antall og styrke.

USA befinner seg i et valgår. Hvor mange kandidater vil at Biden kommer på besøk for å støtte dem?

 

NBC’s Chuck Todd: Biden ‘no longer seen as competent and effective’

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.